אוףףףף כל כך רציתי... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • להניק!!!!
    אבל הפטמות שלי כל כך רגישות שהן נחתכות שורפות וכואבות...
    ועכשיו יש לי מלא חלב החזה ענק חם וכואב...

איך אני עוצרת את החלב ואיך מפסיקים את הכאב הזה???

אני גם לא יכולה לשאוב....

וכל כך רציתי להניק.... אבל אין בלתי אפשרי...
    בנות מעשהי יודעת
    איך עוצרים את זה?? 
9 תגובות
עמוד 1
  • אל תתיאשי!
    לי זה קורה כל פעם ביומיים שלושה הראשונים של ההנקה
  • אל תתיאשיייי ככה זה בימים הראשונים...גם לי היה וגם לי כאב וגם אני כמעט נשברתי אבל....לא

הנה עד עכשיו אני מניקה וזה הכי כייף בעולם הכי בריא והחיבור שיש עם הבייבי זה שווה הכל..

• קודם כל זה ממש לא סוף העולם לא להניק...

• אל תתייאשי - מעבר לחלב האם שאפשר למרוח על הפטמות יש גם משחה טובה שעוזרת במקרה של פטמות סדוקות של לנסינו (לנולין)...
    מה שאת חווה כרגע זה בעיקר גודש שמכאיב, הוא אמור לעבור ברגע שההנקה מתייצבת...
    אבל במידה ותחליטי לא לנסות יותר הוא יעבור תוך כמה ימים בעצמו ואם תרצי לזרז את התהליך יש כדורים שמייבשים את החלב...
  • הייתי עם 3 יועצות הנקה שונות וכולן אמרו לי להפסיק להניק משום שהחתכים כבר מתחילים לדמם...

שאלתי היא איך אני עוצרת את החלב הכאבים נוראיים ואני ממש מרגישה שאני מתה עוד רגע...
    גם ככה הפטמות רגישות נורא וחבושות...

מה אני עושה???
  • היי ורה
    גם אני הייתי במצבך.הפיטמות דיממו וכל כך כאב, 2 יועצות אמרו להפסיק ושלא כדי לשאוב.
    למזלי הגעתי ליועצת שלישית שאמרה למרוך משחה(אני לא זוכרת איך קוראים לה אבל אם תרצי כשאני אגיע הביתה אני יכולה לבדוק לך) לשאוב עם משאבה חשמלית ולא ידנית והכי חשוב היא הסתכלה על הפטמות ואמרה שזה קרה כי הפטמות שקועות וייעצה לי להשתמש בפיטמת סיליקון כשפיטמות יחלימו.
    אני לא אקשר כאב מאוד לשאוב בימים הראשונים אבל אחרי יומיים שלושה כבר השתפר וכבור שבוע הנקתי עם פטמת הסיליקון ועשיתי זאת עד שביתי הייתה בת 7 חודשים(היום 9 חודשים).
    אני לא מאלה שחושבות שצריך להתאבד על הנקה אבל אם כל כך רצית אז אולי תנסי בדרך הזאת.
    מאחלת המון בהצלחה ובעיקר גידול נעים והנאה
  • גם לי הפטמות נסדקו וכאבמלי רצח
    מה שאני עשיתי זה מרחתי משחה לנסינו אם אני לא טועה קופסה סגולה כזו. ונתתי מנוחה ואז אחרי כמה שעות שאבתי חלב
    לאט לאט אל תעמיסי על עצמך

• הי, אני גם ילדתי לא מזמן ובהתחלה היה לי ממש קשה וכואב. אני לא הנקתי במשך יומיים ורק שאבתי ושמתי משחה וגם הוספתי מטרנה הפיטמות הבריאו ואז חזרתי להניק וגם אני מוסיפה לה מטרנה שאני רואה שהיא עוד רעבה. הכי חשוב שאת תהי רגועה וגם התינוק. הנקה היא לא פשוטה רק אחרי חודש וחצי בערך היא מתבססת ועד אז זה ממש קשה. תעשי מה שטוב לך.

בהצלחה
  • קרה לי אותו דבר
    שימי כרוב קר על החזה ותעטפי אותו טוב
    תתקלחי במים חמים ותסחטי את החזה לאט חאט
    בהצלחה!
    זה באמת כואב...

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה