אני אמא מוכה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתן לא מבינותתתת מה הוא עושה לי! התעללות לשמה!
    הוא תופס לי ביד אחת את השיער ביד השנייה את הפנים ומצמיד את הפה שלו ללחי\פה\עין\אף\צוואר שלי כאילו הוא בא לתת נשיקה גדולה..אבל אזזז... אאאררררר נותן ביסססס!! אתן מכירות את הביסים הקטנים האלה שתופסים מעט עור?!?שהם הכי הכי כואבים??? ויש לו מלא שיניים!
    איייייייי

9 תגובות
עמוד 1
  • יואו ה הכי כואב!!!

תסבירי לו שאסור ושאת לא מרשה!!!

אבל איך אפשר לכעוס עליו??? כפרוניי
    [/url
  • בס״ד

זה בול מה שליאל עושה וזה כואב
    וכן גם מכעיס
    וליאליודעת מה זה אסור אז לפעמים היאעושה בכוונה חח

• חחחחחחחחחחחחחח
    אצלי הוא תופס בכל יד צד אחר של שיער בו זמנית ולא עוזב... הוא גם מושך עגילים וזה הכי כואב חחחחח...
    וכמו ששלי אמרה אי אפשר לכעוס על הקטנטנים האלה

• חובההההה לכעוס! לפחות בכאילו!

אסור להרביץ! אסור למשוך שיער!

• איזה מתוווווווווווווווק!! כפרה עליו

• אורטל, זה בדיוק העניין: הוא לא יודע - בגלל זה מראים לו שזה לא בסדר והוא לומד.
    לא לצעוק על הילד או חלילה להחזיר, אפילו מכה סימלית על היד שאנשים נותנים לפעמים זה מטומטם כי אנחנו מנסים ללמד שלא מרביצים, אז מה הקטע לעשות הפוך ממה שאומרים?

• כפרוניייייייייייי היפה הזהההההההההההההההה

• קרן-
  • חחחחחח
    קרן אני איתך חברה!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה