עדכונים והתיעצות לגבי יום/לילה - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אהלן!

קודם עדכון: אתמול אחרי הברית היה לילה קשה ממש.. ממש נגמרתי.. כל רחש קטן עשה לי רע ברמה של בחילה הרגשתי כמו צל אדם.. לא ישנו כל הלילה. היום ברוך השם קצת יותר טוב, אבל עדיין בחרדות מהלילה
8 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל חמסה חמסה על המשקל ושמחה שהכל בסדר...
    לגבי יום ולילה, ממש ממש לא עכשיו.
    יש הורמון שנקרא מלטונין שמופרש אצל בני האדם לקראת ערב וזה מה שגורם לנו לישון בלילה. ההורמון הזה קיים בכמות קטנה אצל תינוקות ומסתדר ברמה נורמאלית לקראת גיל חצי שנה.

יחד עם זאת אני מאוד בעד הרגלים ושגרה ולכן אני עושה לאמילי טקס שינה קבוע עם אותו סדר פעןלות- אמבטיה, עיסוי אוכל ולישון.
    אם תקפידי על זה אז שקד ידע שאחרי סדר הפעולות הזה הולכים לישון.

אבל אם לא הולך, לא הולך. לא צריל לחנך תינוקות כאלה קטנים. אני מבטיחה לך שיסתדר
  • תודה בובה
  • לי זה הסתדר העניין של היום לפני בערך חודשיים ומיום ליום הוא לומד לישון יותר ברצף.
    אבל אני כבר מהיום שהוא נולד כמה ימים אחרי שהגענו הביתה
    מקלחת-אוכל(הנקה)-ושינה. ומחשיכים קצת את האור כמובן
    וזה עוזר ככה הוא לאט לאט למד להבדיל בין שינת יום ללילה

מה השם של הנסיך???

• ממי למה אמרו לכם כל שעתיים?
    להב נולדה פחות ויצאה מבית חולים פחות ואמרו כל 3 שעות - אני באמת לא מבינה למה כל שעתיים

• תודה מקסימות!
  • שם מקסיםםםםם!!!!

• סיון רז נולדה 2200 וגם לי אמרו להעיר כל שעתיים לאוכל, עד שתגיע למשקל של 3 קילו
    יצא לי טוב כי לא הייתי צריכה להעיר, היא תמיד היתה ערה וצורחת מגזים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה