היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני גיליתי שחסויה אחת.זאת ליבי למרות שכולן גילו לפני חחחחח
ליבי??????????? באמתתתתת
אבל אני מחזיקה לה אצבעות בדיקת דופק יום חמישיייי
אה ויש כאן כמה תשיעיות שצריך לעשות להן קיישששתתתאאא
אני עדיין מנסה להבין איך עד שיש לי ערב אחד פנוי והחלטתי להתקשר לגברת הנכבדת לדרוש בשלומה... הפלאפון שלך אומר לי "הקו אינו פעיל כעת" איךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך ולמההההההההההההההה ומדועעעעעעעעעעעעע
והכי הזוי שכמה ימים קודם קרה לי בדיוק אותו הדבר עם מיטל
מאמי לא ראיתי חצי שיחה ממך את יודעת שאני תמיד חוזרת
לא יכולת לראות שיחה זה אפילו לא צלצל זה פשוט אמר "המספר לא פעיל" וניסיתי כמה פעמים במשך שעה
מוזר... כניראה הבעיה אצלך כי זה קרה לך עם מיטל ואנשים מתקשרים אלי כרגיל
אני מאוד כועסת
אוהבת אותך
כועסות כועסות!!! התגעגענו מאדדדדדד!
מה איתך? מה שלומך? לא ענית לי בווטצאפ...
אני לא כועסת אבל אני ממש ממש ממש ממש ממממששש מתגעגעת! בא לי לחזור ליום הזה בערביקה!! חחח
גגגגמני התגעגעתי הרבה זמן לא שלחת לי תמונות של טעימות בוואטס' חחח כפרונה, לוב יו
יפות שלייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי סורי שלא עניתי לכן התגעגעתי אליכן כל כך !! מיכלי שלחתי לך הודעה היום בוואטאפ סליחה על העיכוב