סקר מגנטים על המקרר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן שאני מחכה לביצה שתתבשל, ספרתי את התמונות שיש לי על המקרר והגעתי ל 98 תמונות + אחת ענקית מהחתונה שלי.
    ווואוווווווו זה מלא לא?

בטוח שיש כאלו שעוקפות אותי? אז תתחילו לספור...

19 תגובות
עמוד 1
  • איזה תעסוקה אלופה הבאת לי

• אז אני שונאאאאת באלגן על המקרר
    אני מרגישה שהבית שלי קרקס אם יש יותר מדי ותמיד מסננת כמה

בנתיים יש 6 מהחתונה
    3 מאירועים חשובים
    אחת עם נהוראי מבייבילנד
    וברכה שמתן כתב לי.

במגרה יש עוד 20 לפחות.

• אני עם שירה.

יום אחד היה נראה לי מה זה מבולגן הבית, העפתי את כ---ל המגנטים והשארתי מקרר לבןןןןן, ואיזה סדר נהיה פתאום בעיניים

• 9 מגנטים של מקומות בעולם (מתוכם 2 פותחני בקבוקים)
    והעשירי זה לוח מחיק קטן
  • יואו מיצי איזה לא שווה את

• 45 תמונות מגנטים ואחת גדולה של החתונה וביחד 46.....וזה רק התמונות! יש לי עוד מלא מגנטים קישקושיאדה

• אני לא אוהבת שיש מגנטים על המקרר. אוהבת מטבח נקי עם שיש ומקרר הכי רקים שאפשר..

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • יש לי 76 מגנטים על המקרר מתוכם 40 של החתונה :)
  • לשמחתי אני לא נסחפת עם המגנטים על המקרר - סה"כ 6 תמונות מאירועים ועוד איזה 8 מגנטים בכל מיני צורות.... אני אוהבת קו נקי
  • וואוו ואני חשבתי שיעקפו אותי פה בכיף....

אני רוצה ששמרית תעלה כמה יש במקרר של ההורים שלה
    עברו את ה 100 בטוח!!!!
    מלמעלה עד למטההההה... כמעט עד הרצפה חחחח

• רק תמונות מגנט או גם רגילות???
    שאני אדע מה לספור...

• 9 מגנטים של תמונות שלנו

5 מגנטים של לבבות, חיות וכו'...
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• מיצי מה שנכון נכון

• רק מגנטטטט

• חחחח... אצלי בדירה יש 80 מגנטים מאירועים וכמובן עוד כל מיני תמונות וקשקושים... לגבי המקרר של ההורים שלי הפסקנו לספור... אין מקום למגנטים יותר עד שההורים שלי יקנו מקרר נוסף
  • לפני 5 שנים רכשנו מקרר חדש שבכוונה בקשתי שהיה ללא מגנט (בציפוי טיטניום) כי אני לא יכולה לראות את המקרר מלא תמונות

• מקרר ריק
    אני לא אוהבת מגנטים על המקרר

• 28 מגנטים של תמונות, רובם מהחתונה, כולל 3 גדולים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה