היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
לא אני .... אייל כוסס ציפורניים עד זוב דם, אין לי מושג מהיכן זה הגיע, נראה לי שבעלי היה כוסס.... מה עושים, לאמא שלי אין רעיון חוץ ממרה שאין לה מושג מה זה..... כי.... אצלנו אף פעם לא הייתה את הבעיה המוזרה הזו......
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
אצלינו אותו המצב! מרחתי לה מרה לא עוזר כלום.
מרה זה לא מגיל 7, אין בה חומרים מזיקים. בריאל שלי הייתה מוצצת אצבע, הייתה ממש מכורה! שמתי לה מרה (במשך כמה ימים באופן קבוע - אחרי כל שטיפת ידיים) והיא נגמלה ב"ה! תנסי, אין לך מה להפסיד!
למה הוא עושה את זה? יכול להיות שזה משהו תחושתי? הוא אוהב דברים עם מגע עמוק? מריחת פלסטלינה למשל? יש חומרים שהוא לא אוהב? נרתע מהם? אני קודם הייתי מנסה לדבר ולראות מאיפה זה מגיע אולי לחץ? תסכול? שעמום? לתת לו אופציה חלופית כמו מר גמיש למשל, כדור פלסטלינה וכו׳
לנו יש בדיוק את אותה הבעיה, ליאל כוססת ובזמן האחרון ראינו שגם יונתן, אז אצלי זה לא כל כך קשה להבין מאיפה זה בא, כי אני רק השנה נגמלתי מההרגל המגונה הזה ועדיין קשה לי!
קניתי מרה ואני שמה להם כל לילה ואני עוד לא יודעת אם זה עובד.
רותי
גם אני כוססת ציפורניים כל החיים... לא יודעת למה.. הרגל מגונה.
רק רציתי להגיד לגבי המרה- זה לא עוזר לגמילה (לפחות לא לי) וברגע שזה נכנס לפה, הטעם לא עוזב אותך... זה נמצא בכל האוכל, בכל דבר...
אז נכון שזה הרגל מזעזע, אבל תרחמו על הילדים עם המרה