שאלות :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • באיזה גיל אפשר להתחיל לתת עגבניה , מלפפון??

האמבטיה מתחילה להיות קטנה לאוראל , אך אני אקלח אותו אם הוא לא יושב??

7 תגובות
עמוד 1

• לגבי עגבניה ומלפפון בשלמותם נראה לי שאפשר לתת ברגע שהוא כבר אוכל מוצקים לא טחונים. אבל אני לא בטוחה.

לגבי האמבטיה, אנחנו באותו מצב.
    הפתרון היחיד שאני מכירה זה לשים את הדפני באמבטיה הגדולה.
    אני לא עושה ככה כי נשבר לי הגב...
  • עגבניה ומלפפון אין בעיה לתת, פשוט תחתכי קטן...

וגם אני באותו מצב עם האמבטיה, רק שאצלי הדפני קטן מידיי... והיא עוד לא יושבת... לצערי אין פתרון כרגע, חשבתי על הבטיה אבל יש בו 2 בעיות.. הוא מאוד לא יציב ומתהפך בקלות.. דבר שני, הוא מציף את התינוק ממש מעל למים ואז לא מרגישים את האמבטיה..

אני מחכה שהיא תשב ואז אני ישיב אותה בטבעת אמבטיה..

• נועם אמנם לא מתיישבת אבל בהחלט יושבת
    אני לוקחת גיגית עגולה קטנה יחסית בלי הרבה מרחב תזוזה ושמה על השיש באמבטיה בגובה שלי
    להב באמבטיה שלה, נועם בשלה, וכל ערב השפרצות וכיף חיים באמבטיה שלנו

• לגבי יגבניה ומלפפון אני נתתי לאז לא מזמן ( חתיכות לבד) מאז שבעצם יצאו לה שיניים טוחנות, אץ המלפפון אני מקלפת ונותנת לה רק את הגרעינים בפנים, ככה זה יותר רך.
    את הגרגירים של העגבנייה נתתי מגיל צעיר בגלל עצירות.
    עם המלפפון אני מציעה לך לחכות קצת
    לגבי אמבטיה- אני פשוט שמתי את הדפני בתוך האמבטיה הגדולה, ככה אני מקלחת אותה עד היום, ואחרי שאני מסיימת לסבן נותנת לה לשבת לבד באמבטיה לשחק קצת.

• היי אהובה

• את העבניה אפשר לרסק ולתת בכפית, או בלי קליפה (אם היא ממש בשלה) חתוך לחתיכות קטנות.
    מלפפון, אפשר לתת רק את החלק הפנימי בהתחלה, כי הוא ממש רך...
    ראיתי גם כאלו שנותנים חתיכה גדולה שהילד יכול להחזיק ואז הוא מוצץ אותו...
    זה גם מתפקד כנשכן מעולה!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה