זהו בעלי החליט... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שבהיריון הבא הוא שולח אותי בשבוע 36 לנופש ארוך עד הלידה...כדי להפסיק ולשמוע את הקיטורים שלי
12 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחחחח
    יאללה תתפנצ'רי !!!
  • חחח... לצערי אין לי הרבה עצות חוץ מלשלוח חיבוק והמון כוחות לסחוב את מעט הזמן שנותר
  • חחחחח ליבי עד שהיא לא תתפנצ׳ר היא לא תירגע

• תראו את הקוטרית הזאת

• בואי יום שבת לים

• חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
    מצחיקה!!!!!!!!

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • הדור של היום החליט פשוט להתנחל בצורה קשה לט מתאים לו יוקר המחייה
    בבטן הןא לא משלם שכירות, אין ארנונה ועד בית וכו׳...
    וזאת אני אומרת אחרי שילדתי בשבוע 41+1 וזה גם אחרי בדיקת רופא אחרת הייתי עד היום צבקשת קישטא

• חחחח!
    החלטה מעולה! הלוואי עלי!

תמיד אומרים שהריון נמשך שמונה חדשים ועוד שנה
  • חחחחחח

• עוווווד קצתתתתת !!!!!!!!!!!

• גם אני רוצה להתפנצ׳ר ומהרררררר
    אין לי כוח לסחוב יותר!
    אני יודעת שאני חצופה ונדחפת אבל איך מוציאים אותו כבר?????
    בא לי ללחוץ וללחוץ וללחוץ עד שיצא

• אני אומרת- תהניייי
    תהני מלהיות בבית, לנוח, תישני המון, תהני מהעצמאות כי בכל זאת בהתחלה קצת קשה לצאת איתם מהבית, תפסיקי לחשוב על הלידה ותפסיקי להעסיק את עצמך בזה. ואני אומרת את זה מנסיון- כל מה שכתבת זה עלי, עד לפני שבוע וחצי, הרי ילדתי 41+4 ומשבוע 39 הייתי בטוחה ש"היום זה קורה" וכל החיפושים באינטרנט- ממש אני- " מה זה סטריפינג" "לידה בשבוע 40, 41" "זירוזי לידה טבעיים" וכו' וכו' בקיצור- תהני מהרגע שאת "הריונית" וכולם מסתכלים בבטן שלך בהערצה ונותנים לך "פסים" מכל מיני פעולות מרגיזות כמו לנקות ולהרים, קיצור תור בסופר כי בטח קשה לך לעמוד הרבה על הרגליים ועוד ועוד...

ilypie.com]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה