מצב קשה בעבודה.... :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אני ממש לא יודעת מה לעשות.....
5 תגובות
עמוד 1
  • זה קשה לא להתסדר בעבודה.
    מצד שני, אני הייתי מנסה איכשהו להחזיק מעמד עד ללידה ואחר כך לראות מה לעשות בנידון.
    אחרי הלידה של יהודה אני התפטרתי בגלל שלא יכולתי לסבול את מקום העבודה שלי.
    ועד שמצאתי עבודה אחרת חתמתי אבטלה וקבלתי כל חודש איזהשהו סכום מסויים ואחרי כחודשיים מצאתי עבודה ב"ה.
    לפחות עד ללידה תנסי לעשות מה שאת יכולה, תאמרי לעצמך שכל יום שעובר מתקדם ללידה ואחר כך את כבר יכולה לעשות מה שאת רוצה.
    תחזיקי מעמד!!! את בדרך לדבר הכי מדהים שיכול להיות!!!!

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • תחזיקי מעמד - מוכר לי

• נשמע באמת לא קל...
    קודם שולחת לך המון חיבוקים

• הבעיה היא ששני הבוסים שלי הם חברים טובים, ומנהלים את העניינים ביניהם איך שבא להם ואף אחד לא מבין מה הם מדברים כי הם מדברים ביניהם בערבית...
    לאחד יש מלא כוח, השני הוא איש מפתח במשרד. מה אני יכולה לעשות נגדם?
    הבוס השני בטוח נוטה להאמין לחבר שלו יותר מאשר לי - הוא כל פעם שואל אותו ולא אותי האם יש לי עומס בעבודה... ממש שטויות. כאילו אני לא יכולה לענות בעצמי!
    בעלי כבר עד כדי כך מתוסכל מזה שפשוט לא מוכן לתמוך בי יותר - או ללכת למשרד ולהרים של צעקות בעצמו או לדרבן אותי בלי סוף שאעשה את זה לבד. ואצלי שני הדברים מעוררים ממש אנטגוניזם - ולא עוזרים...

• תראי לפי מה שאת מתארת היות ואת לא רוצה להיכנס למצב של עימות, הדבר היחיד שנותר לעשות זה לנשוך את השפה כמו שאומרים ולהתאפק כי נשארו רק חודשיים עד חופשת הלידה.
    בחופשה כבר תוכלי לחשוב ולהחליט מה את עושה הלאה - מנסה לשפר את התנאים של עצמך או מנצלת את ה"חופשה" בין היתר כדי לחפש עבודה אחרת...
    תחזיקי מעמד!!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה