אני בשוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • יש לידנו גן ילדים ואפשר לשמוע טיפה קולות מהחצר אם הכל פתוח
    בקיצור ב10 וחצי הילדים יצאו לחצר
    והם שם עד עכשיו!
    מזה?? בשביל מה שולחים ילדים לגן שיהיו בחצר?
    נראה לי שקוץ יגדל בחינוך ביתי
    אני נותנת לתלמידים שלי 20 דקות וזה ממש מספיק
    איזה חיים קלים יש לגננת הזאת... ולחשוב על השעות הארוכות שאני מבזבזת על הכנת חומרי למידה
8 תגובות
עמוד 1
  • חחחחחחח מבינה את השוק

אמרתי לך שעבדתי בחינוך מיוחד 3 שנים,
    אז גם אצלנו, הכי קל להוציא את הילדים לחצר משעה 10:00 עד 13:00
    להשפריץ עליהם מים להוציא מתנפחים וחיים דבש היו לגננות
    הן היו יושבות בגן במזגן ו"ממלאות דוחות" בעוד הסייעות היו נצלות בשמש ומשתלטות על 15 ילדים

כל הכבוד על 20 הדקות שאת נותנת, אני מבינה שאת עובדת קשה ומשקיעה בכל מומנט

• חוצפה! ועוד הילד שלי לבן להיות בחוץ שעתיים????????

כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא.
    [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אצלנו יש שעות גינה קבועות, יש שיגרה בשני הגנים
    אבל ממש לא שעתיים וחצי, גם לא 20 דקות.
  • זה עצוב שזה ככה, וזה לא הגן היחיד
    שנה שעברה הייתי בגן ששילבתי בו ילד מיוחד
    היו המון שעות חצר, בסביבות שעתיים גם כן
    ואנחנו תמיד היינו רק חצי שעה בחצר ואחר כך שיחקנו עם חברים בגן
    אם לא הוא היה מתחרפן וגם אני! כמה אפשר להיות בחצר??

• וואוו זה באמת הרבה!! גם נורא חםםם כמה אפשר????

אצלי בכיתה אני פותחת חצר כשנעים והדלתות פתוחות- אפשר להיכנס ולצאת לפי בחיקה... לרוב, הילדים נכנסים כבר לבד אחרי חצי שעה גג שעה....
    וכמובן שאם חם אז מכניסים אותם לפי הצורךך גם אם זה אחרי 20 דקות... אין ברירה...

איך אפשר לא לעשות פעילות ורק לשבת??? הילדים משתעממים בעצמם!! אפילו אנימשתעממת שאין פעילות .... ולכן אני ממש משתדלת שיהיה משהו מעניין בכל יום.
    ככה גם הזמן עובר מהר ויוצאות תמונות משגעות...

• לי זה לא נשמע כזה אסון..
    מתוך 9 שעות בגן, להיות שעתיים-שלוש בחוץ נשמע לי אחלה.

נניח ששעתיים הם ישנים, שעה-שעה וחצי במצטבר, אוכלים, זה מותיר די והותר זמן לתכנים, פינות יצירה, הקראת סיפורים וכדומה.

כמובן שאני לא מדברת על 12 בצהרים בחודש אוגוסט לוהט, אבל בשעות הבוקר או אחה"צ - אני בעד

• יכול להיות שיש בגן הזה יותר מקבוצת גיל אחת וכל קבוצת גיל מוציאים בשעה שונה (כמו בגן של הבנות שלי)יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!!
    ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

• איזה הגזמה!!!!!!!!!

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה