לחצים בבטן - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום רב,
    סיימתי לפני יום את החודש התשיעי להיריוני לי תאריך מחזור אחרון, לפי אולטרסאונד ראשון נתנו לי עוד 6 ימים עד ללידה. מדובר בהיריון שני. ביומיים האחרונים אני חשה בלחצים בבטן - למעלה ובצדדים.. הבטן נמתחת בצורה שמאוד לא נעימה לי ולמשך שעתיים לפעמים אני מרגישה לחץ וזה קצת מעלה לי פחדים תהיתי כיצד להתייחס כי אני יודעת שלא מדובר בצירי שמתחילים לידה ובכל זאת זה לא הכי נעים..
    בנוסף למתיחות חזקה של הבטן יש מידי פעם צירים חלשים יחסית ובבקרים.
    בהתאם ללידה הראשונה ולפי הבנתי אין טעם להגיע למיון ללא התחלה של צירים סדירים.
    הייתי רוצה לדעת האם המתיחות הזו בבטן לגיטימית. כי בלידה הראשונה לא היום לי כמעט ושום תחושות מוקדמות... לכן זה קצת חדש.
    כמו כן, האם חששות יכולות להשפיע על התגובות הפיזיולוגיות של גופי ? ובאיזה צורה?

תודה רבה רבה!

1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

מה שאת מתארת לא נשמע לי מדאיג, ואלו כנראה צירים לא חזקים ולא סדירים.
    יחד עם זאת, תמיד אפשר ללכת לעשות מוניטור ולוודא שהכל בסדר

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה