איזו אכזבההה בא לי לבכות!!!!- עוד עדכון בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • כבר חודש וחצי שאנחנו מחפשים דירה וראינו כבר כמה וכמה דירות... חלק מגעילות... חלק יקרות מאד . חלק באיזורים מגעילים ומפחידים .... וכבר נהיינו ממש בלחץ.

אתמול היינו צריכים לראות דירה ב 8 בערב ובגלל בעלת הבית שלא יכלה זה נדחה ונדחה...עד להיום בצהריים.
    עכשיו חזרנו משם - והבית מקסייייםםםםםם!!!! גדול מאדדד ובדיוק בשיכרות שקבענו לנו....
    אמנם הוא שוב מרתפי אבל שונה מאד ממה שאנחנו גרים עכשיו. יש בו חלונות גדולים והרבה אורררר...( שזה מה שרצינו בשביל הילדה) , יש עוד חדר והשכונה פצצצההההה....

מבחינתנו סגוררררר!!! אבל מה? היום בבוקר בא זוג וגם מעוניין....
    והוא איתם עכשיווו.. כנראה שסוגררר....
    למרות שבדיעבד- אנחנו היינו אמורים להיות ראשונים.....
    ובעלי הבית נראים שמאד רוצים אותנו אך אמרו ש- הם הוגנים ומי ראשון זכה....

בכל אופן עכשיו אנחנו מחכים לטלפון שיגיד לנו כן או לא!!!!

למהההההההההההה????!???!!??!! למה? למה ? לא התעקשתי לראות אתמול גם ב 10 בלילה????!?!?

תתפללו בשבילייייייייייי פליייזזזזז

*****************************************************************************
    טוב,
    בעלי הדירה לא התקשרו במשך כל השישי
    אז חיכיתי למוצאי שבת כדי להתקשר לברר אולי קרה נס של שבת
    מתברר שהזוג ההוא עדיין לא סגר את החוזה איתם
    ורק ביום שלישי הם ידעו בודאות מה קורה

עדיין יש לנו סיכוי!!!!!
    תחזיקו אצבעות!!!

32 תגובות
עמוד 1
  • ממי
    היתי בסרט הזה גם...
    תחשבי -שאם הדירה תלך לזוג ההוא -זה משמים ואתם לא אמורים לגור שם!!
    בדברים האלו זה חייב לבוא בקלות -ואם יש הרבה מכשולים או הסתייגות צרריך לוותר ולהמשיך לחפש...
    והכי חשוב -לסגור על דירה שאתם סגורים עליה ולא מתוך לחץ...
    אנחנו עברנו לדירה שממבט ראשון שנינו התאהבנו פה...וגם מתוך לחץ מסויים שרצינו כבר לעבור סגרנו נורא מהר ...ובסוף היו פה מלא פקים ...ושברנו חוזה ותוך חודש עברנו לדירה אחרת שהיום אנחנו מאדדד שמחים על ההחלטה הזו שהודאנו שעשינוי טעות אם הדירה הראשונה שעברנו מהר בלי לחשוב על זה לפחות כמה ימים ...
    בהצלחה !!
  • אנחנו לא בלחץ.
    זאת באמת אחלה דירה....
    ישר ידענו שזאת ה- דירה... עוד לפני שנכנסנו....

• מיכל היה לי בדיוק את אותה הקטע כמו שלך....

דירה מושלמת בדיוק במחיר .... ובסוף מי שראה לפנינו חתם....

אבל אחרי כמה ימים מצאנו דירה הרבה יותר טובה!!!!!!!!!! את לא מבינה כמה שזה נכון..כל עכבה לטובה...

ממש מסכימה עם שיר30 , אם לא חתמתם סימן שזה לא צריך לקרות..

• כל עכבה לטובה! מה שלא נועד לקרות, לא נועד...
    תמשיכו לחפש ואל תתיאשו בסוף מוצאים
    אנחנו גם חיפשנו הרבה, ובסוף מצאנו דירה מקסימה.

• מחזיקה לך אצבעות, אבל מצטרפת לשאר הבנות- מה שאמור לקרות יקרה!
  • מאמי מקווה שיסתדר לכם ואם לא בטוחה שתמצאו דירה יותר טובה

• מקווה בשבילכם שהכל ילך כמו שצריך :)

• מנסיון שלי אהובה- מה שצריך לקרות יקרה וזה יהיה לטובה!!!!!

• באמת מבאס..
    אבל צריך לקחת בפרופורציות - אני בטוחה שתמצאו משהו אפילו יותר טוב!

• וואווו אם אני אתחיל לספור כמה פעמים זה קרה לי.... היה דיג׳יי שממש ממש רציתי לחתונה ואחרי הפגישה שלנו איתו הוא התקשר ואמר שזוג אחר כרגע סגר איתו... רציתי לבכות!!! רציתי רק אותו. אחרי שנרגעתי המשכנו לחפש ומצאתי את הדיג׳יי המושלם!!! הרבה יותר טוב מהקודם במחיר יותר טוב. עד היום אנחנו בקשר. היום אני אומרת תודה לזוג שלקח לי את הדיג׳יי שעמדנו לסגור איתו.
    כנ״ל לגבי הדירה הנוכחית שלנו, רצינו דירה אחרת והיינו די סגורים עליה עד שמישהו סגר לפנינו. התבאסנו, אבל המשכנו לחפש ומצאנו את הדירה הנוכחית שם אנחנו משלמים מחיר מגוחך ויש לנו דירה מהממממת!!!!

מה שאני מנסה להגיד זה, שכל עכבה לטובה. ואם זה לא יסתדר עם הדירה הזאת כנראה שיש דירה הרבה יותר טובה בשבילכם!
  • מקווה שבסוף תצאו מרוצים- איך שלא יהיה

• אמאלההה
    זה בדיוק הסיפור שהיה לנו, זוכרת?

שיהיה בהצלחה והלוואי ותהיה שלכם!

• מאמי איפה ראיתם את הדירה באיזו עיר/שכונה/ אזור וכו?
    ועל סמך מה את קובעת שזו שכונה טובה??? אנחנו גם בבירורים אבל תמיד יוצא שאיפה שראינו בית יפה גילינו שזו שכונה לא טובה... וכך ההיפך...
    אתם הולכים לקנות או להשכיר??

• אתם רוצים לקנות ?
    איפה ?

את היית אצלי.... זוכרת
  • קודם כל

• לורה- אני חושבת שהם עדיין בהחלטות - הם או אנחנו. נראה לי שבא להם אותנו אז הם איך שהו מנסים למשוך את זה איתם לא יודעת....

נוי ועירית.-ממש לא לקנות ... להשכיר בנתיים
    ויודעים שזאת שכונה טובה... בעלי גר פה כבר הרבה זמן כדי לדעת וגם זאת שכונה של וילות ליד ביהס מעולה...

• אנחנו גם רוצים להשכיר.....

בא לכם ?

• מיכלי
  • לא התקשרו!
    ממשיכים לחפש!

• דיייייייייייי
    איזה באסה.

טוב נו, הכל לטובה, לכי תדעי מה הייתם עוברים שם...

בהצלחה, גם אנחנו מחפשים

• בהצלחה

• מיכל- אנחנו גם רוצים להשכיר- רוצים ?
    זה בכללל האיזור שאתם מחפשים ?
  • תודה נשמה אבל לא. אנחנו רוצים להישאר ברחובות...
    ועוד מה הצעת לי - ברמלה פחחחח...
    יש לי דירה חינם בלוד... של סבתא שלי אבל אין מצב. שכונה בעעע וגם קומה 4 בלי מעלית.

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה