מגיע לי מזל טוב.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אחרי תקופה שנעלמתי מהפורום המדהים הזה, אחרי תקופה מאוד לחוצה וקשה....
    מצאנו בית לגור בו!
    מי שזוכרת בעל הדירה אמר לנו שיש לו בעיות עם המועצה ושבקרוב נצטרך לפנות אז לפני חודש הוא אמר שיש לנו חודש וכרגיל ישנו בעמידה ומצאנו את עצמנו במצב שיום שישי הקרוב הבית כבר צריך להיות ריק ועדיין אין לנו איפה לגור.
    אני לא יגיד שאני ממש מרוצה כי ציפית שאם כבר עוברים אז עוברים למשהו טוב, האמת שזה יותר טוב מאיפה שהיינו. היום סגרנו חוזה התחלתי לנקות מחר נמשיך לנקות ולהעביר את הדברים ואז לסדר הכל אוףףףףף איזה כאב ראש ובאלגן זה להעביר בית. אני גמורה מעייפות ומחכה לי עוד יום ארוך ואפילו ימים...
    בעלי ממש התחבר לבית הסלון מרווח חדש שינה סבבה אבל... המטבח אוף המטבח קטן כמהשאמרתי לעצמי הבית הבא שלי יהיה לי מטבח נורמלי מטבח שכייף לעבוד בו, אבל ככה זה כשלחוצים בזמן בסוף מתפשרים...
    לפחות חזרתי לאשדוד עזבתי את המושב עכשיו אני קרובה למשפחה חברות הכלללל
    סורי על החפירה..
    מקווה לחזור לפעילות פה בהקדם ולהתעדכן על הכל למרות שממש השתדלתי להיכנס ולהתעדכן..
    אוהבת אתכן

5 תגובות
עמוד 1
  • מורני כיף לראות אותך כאן!!!

מזל טוב על המעבר!... איזה כיף להיות קרובה למשפחה וחברות- יופי! זה יעשה לך טוב!
    אנחנו כאן תמיד

• איזה יופי... תתחדשו על המעבר

• התמקמות מהירה!
  • בשעה טובה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה