היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
סוף סוף מצאתי לי כמה רגעים להתפנות כמו שצריך כדי לכתוב את שהבטחתי לכן.. אשתדל מאוד לקצר.... טוב אז כמו שאתן יודעות עברתי קיסרי מתוכנן ב28/05 הגענו לשם נורא מוקדם בשעה 6:50 כבר הייתי ברמב"ם , כי היו צריכים לקחת לי בדיקת דם לפני הניתוח. כשהגעתי גיליתי שאני שנייה במספר לניתוחים היום. נורא התרגשתי והתפללתי כבר לעבור ולהיות אחרי . אז התחילו כל ההכנות, החלפתי לחלוק מזעזע של בית חולים, אולטראסאוונד אחרון, בדיקה רישומים עוד חתימות וזהו - לחכות... לניתוח נכנסתי סביב שעה 11 וקצת וב11:35 כבר נתתי נשיקה גדולה לנסיכה שלי, מיכל. הניתוח עבר בשלום, הייתי נורא נורא לחוצה והיה לי דופק מהיר מאוד (130-140) כל הזמן ניסו להרגיע אותי אך ללא הצלחה. הניתוח עבר כחוויה מתקנת בהחלט לניתוח ראשון היה לי יותר קל וברור והייתי יותר צלולה (בראשון נתנו לי ללא שום סיבה מיוחדת טשטוש כל הזמן וזה עשה לי רע). גם ההתאוששות בחדר התאוששות הייתה יותר נעימה וקצרה ועם מלווה מה שלא היה לי עם לינוי. הכל עבר פשוט בסדר גמור והצוות היה מקסים ומדהיםםםםםםם... לאחר כשעה וחצי הגעתי למחלקה ושם התחיל סיפור :( שלחתי את בעלי להביא את התינוקת ואני רואה שהוא לא מגיע אחרי רבע שעה וחצי שעה, אני מצלצלת ומה הוא אומר לי? אני בפגיה בטיפול נמרץ... באותה השנייה הפסקתי לדעתי לנשום הייתי נורא בהסטריה ולחוחצה ואף אחדדדדדדדדדד ואף אחדדדדדד לא ניגש אלינו להגיד ולהנסביר מה קורה ומה קרה ובכלל לא ידענו שהיא שם חשבנו שהכל בסדר ותקין והיא מחכה לנו בילודים. מסתבר שלאחר כשעה היו לה קשיי נשימה (וככה רשום ללא סיבה... כנראה בלעה יותר מידי מי שפיר ולא ניקזו לה אותו טוב ישר אחרי הניתוח, הרי היה לי ריבוי). בבדיקות שתן ודם מצאו לה ליקוציטים גבוהים מה שהצריך מיידי אנטיביוטיקה דרך וריד, בילינו בפגיה 3 ימים ותודה לאל כל התרביות יצאו תקינות, האירוע היה קצר וחד פעמי ושוחררנו ביום הרביעי לניתוח למחקלה של תינוקות רגילים בילדודים של המחלקה. לא אפרט מה עבר עליי אני מניחה שאתן יכולות רק לתאר לעצמכן.... תודה לאל וברוך השם הכל בסדר, אנחנו בבבית מיום שבת. אני מניקה הנקה מלאה, יש לי גודש מידי פעם אבל מסתדרים. לינוי מגיבה אליה פעם ככה ופעם ככה, פעם מתייחסת ורוצה לתת לה נשיקה, פעם מתעלמת לחלוטין ודורשת שאני אניח אותה בצד ופעם היא הספיק להציע לה כבר תפוח אלוהים ישמור... צריך מיליון עיניים עליההה. מאוד מאושרת לראות את הנסיכות שלי.. ההחלמה שלי עוברת בסדר, אתן יודעות - ניתוח לכל דבר, פעם כואב יותר ופעם כואב פחות אבל בההחלט אני כבר על הרגליים , והלכתי המון מה שעזר לי מאוד מאוד מאוד!!! לאט לאט והכל יהיה בסדר גמור!!!
בעזרת השם שבוע הבא נחפש מקום לעשות בריתה, לא משהו ענקי וגדול ככה בקטנה... תודה לכל מי שהגיעה עדש כאון, ניסיתי לקצר אבל בכל זאת יצא ארוך.....
אוהבת אתכן... מאוד!!!
38 תגובות
עמוד 1
מזל טוב להולדת מיכל
קודם כל המוווןןן מזל טוב!!
העיקר שהכל עבר בשלום ושתיכן בריאות ושלמות!
באמת העיקר שהכל עבר בשלום וכולכם בבית
המון המון מזל טוב תגדלו את מיכלי בנחת.
מזל טוב על הולדת מיכל... (שם מהמם) תגדלי אותה בנחת. [/url
מזל טוב!!! שמחה שהכל הסתיים בשלום... המון אושר ונחת
ורוש
בובההההההההההההה
מזל טוב מאמי... הקטנה שווה את הכל!
תגדלו אותה בנחת
וואו איזה מלחיץ...
המון מזל טוב, שתזכו לגדל את לינוי ומיכל באושר ושמחה ועם המון נחת
איזה לחץ אמאאאא מזל שהכל בסדר עם מיכלוש שם מקסים
מזל טוב הרבה בריאות ונחת
איזה סיפור וטוב שהכל נגמר בשלום ואת בבית כבר. אני מאחלת לך התאוששות מהירה ושהכל יהיה טוב
המון מזל טוב גידול קל ונעים ומיכל שם מהמם
שיהיה המון מזל טוב בריאות ואושר
והרבה נחת.
מזל טוב! תהני ממנה ומהגדולה! בריאות, אושר ונחת לרוב!יהלי ורוני, הנסיכות שלנו, אמא ואבא אוהבים אתכן הכי בעולם!!! ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
תודה נשמההההה
איזה כייף לקרוא
אני שמחה שהכל כבר בסדר
שתגדלי את שתיהן עם חיוכים ונחת [URL=http://www.glittertextlive.com]
מזל טוב ]
מזל טוב תגדלו אותן בנחת ואושר
"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מזל טוב!!!!
מזל טוב
ב"ה שאתם אחרי זה, בהחלט מרגש ומקסים! בשעה טובה מאמי - המון נחת בריאות ואושר
תודה יפות שלייייייייייייי
מאמוש! איזה סיפור! מסכנה.. אבל העיקר שהכל בסדר עם מיכלי הקטנה! מקווה שתפנקי אותנו בתמונה בקרוב
מזל טוב להולדת הנסיכה מיכל
מזל טוב להולדת מיכל! המון נחת ושמחה
כי אין בעולם אהבה, כמו אהבה של אמא. [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מזל טוב , המון נחת ושימחה
מזל טובבבב!!!!!!! גידול קל מלא באושר ושמחה!!!!! ובחרתם שם מקסים... אני אוהבת... [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
מזזזזזזזזזזזזזזזזזל טוב ורה
מזל טוב להולדת מיכל איזה יופי שהלך לך טוב. איזה הרדמה עשית? אפידורלית או כללית?
אחלה סיפור. בסוף הכל בסדר ואת חובקת את 2 הנסיכות שלך!