שלום וברכה ד"ר, - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ברשותך, מעוניינת לקבל חוות דעתך:
    לפני כחודש חוויתי ארוע גרד חריף, בהפתעה. הגרד הנורא הביא אותי למיון, שם לאחר בדיקות קיבלתי זריקה להפסקת הגרד, ושוחררתי עם מרשם לכדורי סטרואידים.
    מאז, הגרד נרגע גם ללא שימוש בכדורים, ושבתי לחוש בטוב.
    עד יום ב' האחרון - שלשום (שבוע 22). מהבוקר היו לי כאבים קשים בבטן העליונה, בחילות והרגשה כללית רעה מאד. בערב הגעתי שוב למיון - הפעם נשלחתי למיון נשים. בדיקות הקשורות להריון ומוניטור הראו שמצב ההריון והעובר בכי טוב, אך בדיקות הדם הראו תפקודי כבד מעט גבוהים: GOT - 44, ו - GPT - 39.
    הרופאה במיון שיחררה עם הוראה ל - 3 ימי מנוחה וחזרה על תפקודי הכבד ביום א'.
    בינתיים, מאתמול חזר הגרד - ולהרגשתי, מחמיר והולך.
    לדעתך, האם להמתין עם הבדיקות החוזרות כפי שנאמר לי - ליום א', או שיש טעם (וצורך) לחזור לבדיקות כבר כעת?
    אציין שאיני חשה בטוב, חולשה כללית ותחושת עומס ולחץ בבטן העליונה המלווה בבחילות. אני כרגע נחה בביתי.
    אני מודה לך על המענה
    שרון שמש
    M.Sc
    פסיכוטרפיסטית התנהגותית קוגנטיבית C.B.T

www.sh-cbt.co.il
1 תגובות
עמוד 1
  • שלום רב

לחזור לבדיקה כעת ובאופן מיידי

ד"ר הדר
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה