היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
יש לי אחות שתמיד מרגישה שאנחנו לא אוהבים אותה! זהו!
ואני לא מבינה למה היא חושבת ככה.
מי אתן? הצד שתמיד הרגיש שהוא מקבל הכל או הצד שהרגיש שהוא המוקפח? [/url
12 תגובות
עמוד 1
לא הרגשתי שאני תמיד מקבלת הכל, אבל האחים שלי תמיד טענו שאני מפונקת...
אני מהצד שטוב לו עם מה שיש לו ואף אחד לא חייב לו כלום. אני אדאג לעצמי ותודה רבה לכל העוזרים. מי שנותן לי משהו תודה רבה גדולה, אני מאוד מעריכה את זה, אבל אני לא מרגישה שמישהו חייב לי משהו.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מפתיע? הצד המקופח... אבל לא מקופחת אלא אהובה אבל לא האהובה
אני בת יחידה
גם אני, כמו מיצי בת יחידה!!!
קצת מורכב...
יש לי אח אחד בן 14... ואנחנו נורא שונים באופי הוא הרבה יותר מפונק ורגיל לקבל הכל ואני בגיל שלו הייתי כבר ממש עצמאית ועבדתי ומעולם לא ביקשתי כסף מההורים... מימנתי את עצמי
היום ברוך השם להורים שלי לא חסר ואחי מקבל הכללללללל מהם וגם אני מקבלת היום אבל אני תמיד מזכירה להם שבגילו הם קיפחו אותי... מצד שני לא היה להם אז יותר מידי
אחי אגב טוען שהוא המקופח
אני הבכורה בבית והכי מפונקת שיש!! אחי הקטן מסכן, היה משרת אותי הייתי פרינססה
לפעמים ככה ולפעמים ככה... את יודעת איך זה ילדים.
אבל בכללי בושה על שהרגשתי ככה, הייתי המלכה של הבית מפונקת בלי גבול.
אני בת יחידה
אני חייבת להגיב מהצד השני, כאמא בחיים לא יכולה להבין למה שילד ירגיש מקופח? היום שאני אמא אני מבינה איך אני אעניק תמיד את החיים שלי שווה בשווה לנסיכות שלי (וכמובן אם יהיו עוד בעתיד אז גם להם)
גם אני כילדה ובטח ובטח כבן אדם בוגר והגיוני לא הבנתי איך אפשר להרגיש מקופח או פחות אהוב מהאח האחר וכואב לי שיש כאלה שהגיעו למצב של להרגיש ככה