אוף בנות ממש קשה לי................ - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

אז כן אני יודעת ששנים זה לא פיקניק.
    אבל,בימים האחרונים ממש קשה לי עם הגדול.................
    בבית שלנו הכל טוב ויפה.
    אבל אם הוא מגיע לבית הוריי עם הבת דודה שבת 3 שנים אז הופכת להיות קטסטרופה ואני פשוט נשברת.......................
    עכשיו אנחנו שם כי בעלי ואני יוצאים קצת בפעם הראשונה מאז הלידה ( אני חייבת את זה ) והכנסתי אותו ללול ואמרתי לו שהוא בעונש ולא יוצא משם ופשוט יילך לישון...
    הבעיה ששם הוא לא מקשיב לאף אחד ואם אומרים לו משהו הוא עונה בדי וצועק על כולם..... ונמאס......... חוץ מזה שהוא רץ כל הבית ופותח ארונות מטבח ומוציא דברים וגם אם אני מדברת אליו ומסבירה הוא ממשיך לעשות את זה ויותר מפעם אחת.............. הוא פשוט מחייך וצוחק אליי......... הוא רץ לחדרים פותח דלתות,משחק לאמא שלי במכונת כביסה............ אמרתי לו שיותר לא נבוא לכאן כל עוד הבת דודה נמצאת והוא ייראה אותה רק בסופ"ש לשעה או שעתיים וזהו סעודת שבת או סעודת שישי ודי.................
    בנות אני מיואשת...............
    מה לעשות?
    בבית הוא לא מתנהג ככה...

4 תגובות
עמוד 1
  • לאט..לאט
    קודם כל הוא עבר שינוי. יש כוכב חדש במשפחה וזה משפיע על כל התא המשפחתי
    אז הוא בודק גבולות, בודק איפה אפשר למתוח וכמה תשומת לב אפשר לקבל
    והוא מקבל בשפע
  • ב"ה

גולי רוב הדברים שכתבת אני מכירה.
    הבעיה שאני ממש לא מצליחה בזה,אני ממש מרגישה נכשלת

• כן המשברון הזה בהחלט יכול להגיע חודש אחרי לידה, וחצי שנה אחרי...
    לוקח זמן להפנים...
    להקפיד על צומי איתו לבד ביחד, את בטח עושה נכון?
    לשבח אותו על שטויות את בטח גם עושה...
    אז כנראה זה פשוט צריך להתמיד לקנות ליטר רגיעון ולחכות שיעבור...

אה ותספרי לחגי, ככה שגם איתמר ישמע כאילו בטעות...איזה אח נהדר יש לו
    ותספרי את כל הדברים הטובים שהוא עשה היום, ממש תלקטי כל פסיק...ושחגי יגדל וילמד לעשות דברים כ"כ טובים כי אח שלו יעזור לו ללמוד איך לנקות אחריו, איך לסדר צעצועים מה שרלוונטי...- זה מעלה ביטחון עצמי!
  • משברים בדרך כלל מגיעים אחרי תקופה
    וכן, זו התנהגות שמאד אופינית
    אני יודעת שקשה אבל תזכרי לעצמך שסה טבעי ולגיטימי מבחינתו
    תחזקימעל התנהגות טובה
    תגידרי מה מותר ומה אסור ותנשמי עמוק זה יעבור

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה