היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני בתחילת הריון, ממש בשבוע החמישי. לפני ההריון השתמשתי בחומצה פולית של הדס (0.4 מ"ג), והיום כשביקרתי אצל רופאת הנשים, שאלתי אותה לגבי החומצה והיא נתנה לי מרשם ל- 5 מ"ג לקחת לחודש. לאחר שרכשתי את החפיסה, קראתי בעלון המצורף את כל תופעות הלוואי האפשריים.
השאלה שלי, האם הכרחי לקחת אותו כל יום למרות תופעות הלוואי? לא מספיק לקחת את ה- 400 של הדס?
בתודה מראש, מיטל
4 תגובות
עמוד 1
כן, זה הכרחי. חשוב לסגירת התעלה העצבית ולספיגת ברזל.
מה זה מ"ג? מיקרו-גרם או מילי-גרם?
את צריכה לפחות 400 מיקרו-גרם, שזה 0.4 מיליגרם.
תודה על התגובה.
האמת שלא ברור לי מה זה בדיוק, רשום על האריזה- 5mg,
ובהדס שלקחתי לפני ההריון, רשום 400mcg.
mg = מילי גרם mcg= מיקרוגרם
5 מיליגרם זה משמעותית יותר ממה שלקחת קודם (0.4). את יודעת למה היא נתנה לך כל כך הרבה? אני לקחתי 0.8 בהריון שלי.
אני כרגע לא בהריון ולוקחת 5 מ"ג בגלל חוסרים.. אין תופעות לוואי לפחות לא אצלי ב"ה.. ממליצה לך לשאול שוב אם יש צורך במינון כזה כי זה בד"כ מינון שניתן במצבים מיוחדים!