היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
מתוקה, אני מניחה שלא עשית את זה בסוף, אחרת היית אומרת כבר...
חיבוקים תמיד אפשר!
תיהיי חזקה מאמוש.. וכמובן בהצלחה במה שתראי לנכון לעשות.. ואנחנו תמיד כאן תומכות בך ודואגות וכמובן מחכות לעדכונים.. "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
כמה שתרצי
יומיים וחצי נוראיים. עד שסופסוף אזרתי אומץ ואמרתי חד משמעית שאני לא רוצה להתחתן- המשפחה שלי כועסת. הם בטוחים שכל הקנאה והרכושניות שלו מתגמדות לעומת כמה שהוא גבר טוב, לעומת כמה שהוא אוהב אותי ואני אותו.
לקחו אותי לרב. סיפרתי לו הכל בקצרה והוא אמר להם שאני יודעת מה אני רוצה ושלא יתעקשו. אחרי שסיפרתי לו על חלום שחלמתי- הוא הציע לי ללכת לרב נוסף. הלכתי לרב שהוא המליץ לי עליו. כשסיימתי לדבר, הוא פשוט הדריך אותי ללכת לבית דין להצהיר מי אב הילד.. נתן לי מספר טלפון של אישה ואמר לי שהיא תעזור לי במה שאצטרך(עם הילד,כנראה).
בערב נסענו לבטל את האולם. היה לא נעים, בלשון המעטה. בן הזוג שלי הבטיח להשתנות ואמר לי שאני זורקת אהבה גדולה בגלל שטויות. אמר שהוא רוצה אותי ואת הילד הזה וכואב לו שאני עושה טעות נוראית כזאת לעצמי. אמא שלו לא חסכה את דעתה ואמרה שהיא בטוחה שיש לי סיבה שאני לא מספרת עליה(אם אתן מבינות למה היא התכוונה). הרגשתי פשוט מושפלת וביקשתי שלא ידברו איתי על הנושא כי אני לגמרי סגורה על עצמי.
אחרי כל הערב הזה הוא חזר איתי ועם ההורים שלי אליי הביתה, כי היום הייתה לי בדיקה והיה חשוב לשנינו להיות בה). ישנו מחובקים וקרובים כרגיל.. היו המון דמעות, בעיקר מהצד שלי. אבל אמרתי לו שלמרות הכל אני עדיין לא סגורה על החתונה הזאת ב100%.
ההורים שלי כועסים עליי. אומרים שאין מצב שאי פעם אמצא גבר שיאהב אותי כמוהו. שאני הורסת לעצמי את החיים. שלא קל לגדל ילד לבד ושאם ארצה להמשיך הלאה- אף גבר שקול לא יסתכל עליי, כי אני עם ילד.... שעכשיו אני לא מרגישה- אבל בבדיקות ארגיש כמה שהוא חסר, בלידה, בלילות שאתתעורר לבד, או סתם כשאסתכל על הילד ואדע שיכלו להיות לו אבא ואמא ״נורמאלים״. אני מרוסקת.
יקירתי כל הכבוד לך על הצעד האמיץ. כל הכבוד שהשארת את הבחירה בידיך ולא בידי אנשים אחרים. אני יודעת שהכי קשה לך בעולם, אבל זה ישתנה ואת תראי שהכל יסתדר על הצד הטוב ביותר. אני ממליצה לך לא לפצוץ את היחסים איתו ועם המשפחה שלו. תשמרי על קשר טוב זה רק יועיל לך ולתינוק שלך. אם תשמרי על קשר טוב עם המשפחה שלו תהיה לך את כל העזרה שהיתה לך לו הית נשואה לו. אבל, את לא תהיה חייבת לאף אחד שום דבר. תוכלי ללכת וללהתחיל לבנות את חייך כמו שאת רוצה וכמו שאת חושבת לנכון. אנחנו כאן תמיד בשבילך אני ממש גאה בך.
בסדר, אז הם כועסים זה באמת מצב לא קל זה באמת מסבך את החיים אבל הם לא חלק בזוגיות הזו והם לא יודעים עם מה את מתמודדת ומה את מרגישה הם מנסים להגן עלייך ורוצים את הטוב ביותר עבורך וזה טבעי שהם יגיבו ככה זה נכון שהכי טוב שיש זוגיות ויש בן זוג שתומך אבל לא תמיד הכל מסתדר.
העיקר שביטלתם את החתונה עכשיו יהיה קל יותר, לפחות מהבחינה הזו. ואגב, הוא יכול להיות חלק מחיי הילד ולקחת חלק פעיל בגידולו אתם לא צרכים להיות ביחד בשביל זה.
תחכי עם ההחלטות האלו עד אחרי הלידה. תראי אם הוא באמת שם בשבילך ובשביל הילד. קל לדבר אבל ברגע האמת מגלים עוד דברים שיעזרו לך לקבל החלטה שקולה.
כל הכבוד! אני חושבת שעשית את הצעד הנכון. את עוד צעירה והחיים כולם לפניך. תקשבי תמיד לליבך ולתחושות הבטן - אנחנו נשים ויודעות מה טוב לנו מפנים. זו לא החלטה קלה אבל עשית זאת! ואני (וכולן, לדעתי) גאות בך!