אני נורמלית?? - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • הייי בנות

14 תגובות
עמוד 1
  • אוף איתך.. את כזאת אמא מדהימה..תאמיני לי שיש לאחרות הרבה מה ללמוד ממך!!
    הרגשות שלך - טבעיים לחלוטין..!! ואת רחוקה מאוד מלעשות עוול לרזי היפה אלא להפך, את נותנת לה מתנה גדולה מאוד!!!!
    אולי בהתחלה יהיה מעט קשה אבל זה משהו שצפוי וזה משהו שאתן תתגברו עליו בגדול ואחרי זה יהיה לה כל כך אבל כל כך כיף.. וגם לך!

• היי יפתי

• את עושה לה טוב
    לרז תהיה גם חברה וגם אחות
    הפער בניהן לא גדול וזה נכס לשנים
    תחשבי איזה כייף זה בגיל ההתבגרות
    איזה כייף זה בהכנות לחתונה כשיש איתך אחות קרובה לך בגיל
    המון בנות היו רוצות את זה

נופרי, ילדים מסתגלים להכל
    ורז תסתגל ותסתדר ותהנה מזה
    וגם אתם
    אני חושבת שזה דווקא יעצים אותה ויתן לה הרבה כוח ומעמד מיוחד.
  • לדעתי זה טבעי ואני גם חושבת על זה המון..והאמת לא ניראה לי שיש גיל מתאים לילד להתחיל להיות "אח של.." כי בכל גיל פתאום תשומת הלב כבר לא 100% שם.למרות זאת בגילה של רז היא תתרגל לזה מהר,היא תראה את התינוקת כל הזמן וזה לא יהיה כמו לחלוק אמא עם זר אלא זה יהיה עוד משהו קבוע בעולמה.
    נשיקות.

דברו איתי בפייסבוק

• אני מאוד חושבת שכדאי לעשות לרז הכנה נפשית.
    זה הדבר הכי חכם שיש... כי היא תסתגל לזה ולא תהיה בשוק שפתאום יש עוד תינוקת בבית. וכמובן להמשיך להראות אהבה ולא לתת לה הרגשה כאילו את פחות איתה או פחות אוהבת אותה......... בהצלחה! באמת שיהיה טוב... כולם (כמעט) עוברים את זה :)
  • תודה מקסימות

• כתבתי כמעט את אותה ההודעה לפני הלידה...

ואני שמחה לבשר לך שאברמי כל כך שמח באחותו, שחבל"ז.

ככה יהיה גם אצלכם. בטוח. אבל החששות טבעיים.

חוץ מזה שזה הזמן ללמד אותה לחלוק

• היא מבינה הכל
    אבל תסכימי איתי שמאוד קשה להבין משהו שלא רואים, צריך בגרות מסוימת בשביל זה.
    זה כמו שאני ילמד אותה שיש אלוהים בשמיים, ילדים צריכים הוכחות לדברים.
    מאיפה לה להבין שיש לי תינוקת בתוך הבטן ושיום יבוא והיא תצא לאויר העולם?! זה שהבטן של אמא שמנה לא מעיד בעיניה עדיין לכלום.. זה קצת מסובך בשבילה להבין..
    זה לא בדיוק כמו לראות את הבקבוק ולהניח על השולחן.. ככה לפחות לי נראה.. וכמה שאני לא יכין אותה לרגע האמת, עדיין תהיה תקופה קשה. לא נראה לי שהיא עדיין בגיל של לקשר דברים למציאות.
    אוף מקווה שהבנתן

• יש לי דז'ה וו רציני
    ממי אני לא אאריך אבל אני כן אחפש את ההודעה שלי שתקראי קצת תגובות (הרבה תגובות)
    תאמיני לי החששות האלה לגטימים ומוכרים לחלוטין
    כל אמא כמעט עוברת אותם
    ברור שיהיה לנו רגשי אשם בגלל זה אנחנו אמהות

זה לא קל, לוקח זמן ללמוד לנצל את הזמן בצורה היעילה ביותר ולהעניק מעצמך שווה בשווה
    אבל בסוף זה קורה (בערך 10 חודשים אחרי הלידה

• תקלטי אפילו אותו פתיח

• כתבנו אותו הדבר רק בנוסח אחר

• כולן רוצות ללדת ורק אני רוצה להישאר בהריון עוד שנה בערך?

• היייי מאמי זה גם מה שאני חשבתי עם נועם ואביגלגליג היייתה אוד מתוכננת אפילו לקח לי זמן להיקלט...
    אבל האמת שמתי שילדתי הבאתי את נועם לביה"ח ונתתי לו לשבת על המיטה ולעשות לה טובה ולעזור לי לטפל בה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה