חייבת לפרוק - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מוזר לי לדבר על זה עם אנשים שאני לא מכירה
    אבל בימים אלו אני נמצאת כל כך הרבה בפורום שאני ממש מרגישה פתוחה כאן אתן נותנות המון תמיכה אחת לשניה
    בכל מקרה בימים אלו בעלי עזב את העבודה והוא רוצה להיות עצמאי, לפתוח עסק הבעיה היא שהעסק יהיה בערך במרחק 40 דקות ממקום מגורינו וחוץ מזה אחרי שחשבתי מה אומר לפתוח עסק הבנתי שזה ממש ממש לא פשוט... אני בקושי אראה אותו, אין יותר ימי חופש, לא יהיה לי בכלל עזרה עם הילדים בעתיד (לבנתיים יש תינוקת) לא ישים בגנים ולא יאסוף בצהריים. הכול יפול עלי. ומה איתי??? אני עובדת (כעת בחופשת לידה) אבל כשאני אחזור לעבודה אתחיל כל יום ב 7 ואסיים ב 4 אז אני לא אוכל להישאר בעבודה כזאת כי אף מטפלת לא תקבל תינוקת ב 6 וחצי בבוקר. אז זה אומר שאני אצטרך להחליף עבודה ומה??? לגדל את הילדים לבד ??? ליסוע לחופשות לבד כי אי אפשר לסגור את העסק???
    תבינו מאז שהכרתי אותו ידעתי שהוא יפתח עסק אבל עכשיו הבנתי מה המשמעות של זה והבעיה היא שאני לא חושבת שבתור בנאדם אני מספיק חזקה כדי לגדל לבד ילדים וכדי שחיי הנישואים שלי יצליחו לעמוד בזה...
    מצטערת על החפירה הייתי חייבת לפרוק
    תודה שהקשבתן

5 תגובות
עמוד 1
  • היי שלי
  • היי,
    אני מבינה לליבך מכוון שלמשפחתינו היה עסק גדול בהיותי רווקה
    בשנה הראשונה שהוא רק קם זה באמת היה שוחק, אני זוכרת את אבא שלי עובד כל היום
    אבל לאחר השנה הזאת הכל התחיל להיות פשוט יותר...
    העסק תיקתק, הכל זרם, אמא שלי סגרה פינות ואפילו עבדה ממש עם אבא שלי
    תדעי לך שעסק זה דבר מבורך... תצליחו בע"ה.

בקשר לחופשים זה לא נכון, את לא תצאי לבד, תמיד אפשר לשלם לבחור, בן משפחה או לפועל עבור שבוע ימים
    אבא שלי נהג ככה יותר מ-10 שנים ותאמיני לי, היו לנו חופשות מקסימות!

בנוגע לילדים אני ממש מבינה אותך... גם אחי הקטן נולד שהעסק כבר היה בתפארתו
    וגדל ממש לתוך זה. אבל לפחות בשבתות אבא שלי ה**** לו זמן והיו ימים שגם לקח אותו לעבודה ואחי ממש נהנה.

בקיצור לכל דבר יש פיתרון, השד לא כ"כ נורא, אל תלחצי מאמי
    תהיי חזקה והמון הצלחה!!!

• הי
    אני רוצה להגיד לך שאני עצמעית וזה לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
    פשוט בכלל
  • תראי, בעלי לא עצמאי והוא נוסע הרבה וחוזר מאוחר
    אבל אני בטוחה שיהיה זמין ויתן מה שהוא יכול
    אני חושבת שבהתחלה יהיה קשה אבל אחר כך החיים יכנסו למסלול
    ותתרגלו למציאות הזאת והוא ילמד איך לנתב את עצמו נכון בתוכה
    אני מאמינה שתראי שהמציאות פחות מאיימת ממה שנדמה לך.
    אגב, זה ממש לא אותו דבר, אבל אני שנה שעברה עבדתי כעצמאית
    והשנה לא, ופשוט אי אפשר להשוות בין הדברים ואני רואה את עצמי בעתיד רק כעצמאית
    נכון שיש הבדל בין העיסוק שלי (חינוך מיוחד) לבין העיסוק של בעלך אבל הנקודה היא שחשוב שהוא יממש את עצמו
    ויגשים את השאיפות שלו, ובזה את צריכה לתמוך בו, גם אם זה קשה.

• תראי גם בעלי לא עצמאי. אבל הוא עובד רחוק ונוסע שעתיים הלון ושעתיים חזור. כמובן שהכל נופל עלי, אבל הוא מאושר וטוב לו וזה חשוב גם לנישואין. (כי אם הבעל לא מאושר הנישואין לא מאושרים וזה נכון גם לגבי האישה) . הוא עוזר לי כשהוא יכול ונעזרים המון באמא שלי......

גם אני עבדתי רחוק, אבל עשיתי המון החלפת עבודות עד שאייל היה בן שנתיים עד שמצאתי משהו מתאים , כדי לקחת בזמן ולהחזיר אותו בזמן......

תתמכי בו, ותדברי איתו על החששות שלך ותחליטו יחד.......

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה