המחשבות לא מפסיקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ביום שני הקרוב אולט' נוסף , שבוע 10. להזכירכן עברתי שתי הפלות . כל יום שעובר לקראת הבדיקה מתה מפחד . רוצה לדעת שהכל בסדר שהעוברי גדל טוב ויש לו דופק ושהכל תקין, אמן:-).
    אחותי היום חוגגת בריתה לביתה הראשונה לאחר 3 שנים של הפריות ואני הכי שמחה בעולם. לא גיליתי לאף אחד שאני בהריון ויצאה לי בטן , תמיד הייתה אבל עכשיו נראית הריונית. אם ישאלו וכמעט בטוח שיקרה.
    איזה משפט הכי טוב לשואלים????. רק בסקירה הראשונה אגיד בס"ד.
13 תגובות
עמוד 1
  • מאמוש שיהיה המון המון בהצלחה בסקירה שהכל יצא תקין ושימשיך ככה!!!!אמן

• ואם את לא רוצה שידעו וישאלו אז שימי משהו שיטשטש את הבטן... אותי כששאלו לא אמרתי לא ואם לא שאלו לא אמרתי אחרי הסקירה הראשונה.

• "שיהיה מה לספר אני אספר"
    המשפט הכי מתחמק שרק אפשר

• אל תחשבי על זה הכל יהיה בסדר!!!
  • ב"ה הכל יהיה בסדר

• בעזרת ה' הכל יהיה בסדר!!!
    אני יודעת שלא אומרים לא כשאת בהריון, אבל אני לא מבינה למה צריכים בכלל לשאול את זה, לדעתי זה ממש חסר טאקט.
    אבל אם כבר שואלים את יכולה לענות,
    בעזרת ה',
    מהפה שלך לאלוקים,
    מה אני שמנה?
  • הכל יהיה בסדר!!!
    אני עניתי בהתחלה ״שיהיה מה לספר נודיע לך״
  • תודה בנות, כל אחת אמרה משהו שאקח ואשתמש:-)
  • הכל יהיה בסדר

• רעיונות טובים נתנו לך הבנות.

הלוואי שהכל יהיה תקין הפעם ושזה ימשך 9 חודשים מלאים! 

• אם שואלים אז תעני :
    למה ?.. השמנתי ?..
    ואז כבר למי ששאל יהיה לא נעים
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה