עוד יומיים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טסים לאילת בעז"ה

12 תגובות
עמוד 1
  • איזה כיף לכם, תיהנו!!!!
    לגבי שאלותייך - אני לא יודעת לענות לך, לא מבינה בזה עדיין
  • סדין ושמיכה נותנים במלון. מגן מזרן אין להם לדעתי.... תקחי לו אם הוא אוהב את השמיכי שלו במיוחד....
    איזה כייף

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • תודה בנות

• תהנו!!!!

באיזה מלון תהיו?

• לנו נתנו הכל במלון ( הרודס) סדין, שמיכה ומגן ראש

• שירוש איזה כיף!!!!

תקחי לו את השמיכה שלו שירגיש בבית וגם את המגן ראש , גם כי אין במלונות בד"כ וגם שוב, כדי שיהיה לו מוכר.והכי חשוב - את הבגד ים המהמם שלו

• תודה בנות יפות שלייייי אנחנו נהיה במרידיאן

• איזה כייף

• הדבר שהכי מבאס אותי זה לצאת לחופשה ולגלות ששכחתי משהו..לכן אני פשוט עושה רשימה וזה הכי עובד!!!!
    סופרת כמה ימים כפול כמה הופעות ליום (לדוגמא בבוקר יוצאים לטיול ואז בגדים יותר קלים ובערב יוצאים לבלות אז משהו קצת יותר אלגנט) ואז יוצא שאני לא שוכחת כלום!!
    ממליצה!!!
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • איזה כייף!!!

• תודה בנות, רותם זה בדיוק מה שעשיתי לפני יומיים

• מאמוש - תעשו חיים!
    לגביי הלשכוח - לא נורא אם שוכחים משהו - אתם לא על אי בודד.. מקסימום תקנו שם מה שנשכח (סיבה למסיבה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה