היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
שבת שלום בנות רציתי לשאול לגבי התחליף חלב, בבית מלון לא אין תמי 4 כפי שידוע.. יש רק קומקום להרתיח בו מים ואני אצטרך להוסיף לבקבוק מים קרים מבקבוק אז השאלה שלי היא האם זה בסדר להרתיח מי ברז ואז להוסיף מי עדן או נביעות או שפשוט ארתיח את המים מהבקבוק שיהיה אותו סוג מים או שזה לא משנה?
7 תגובות
עמוד 1
אני הרבה פעמים מוסיפה מי עדן למים הרותחים.
מי ברז שהרתחת הכוונה?
אני עושה את זה כל הזמן מאמי! מרתיחה מי ברז ומחכה שיתקררו או מוסיפה מי עדן..
מאוד פשוט תרתיחי מים ותכיני בבקבוק אחד שיתקררו ואז פשוט תשלבי עם מים שתרתיחי שוב
סיון זה כל הקטע שכשהילד קם רעב בבוקר ורוצה לאכול אני לא יכולה להמתין עש שהמים הרותחים יתקררו....אולי בעצם ארתיח מהלילה ועד הבוקר זה יהיה בדיוק בטמפרוטרה הנכונה?
אני הייתי עושה מה שסיון הציעה. זה מה שאני עושה עד היום. יש לי תמי4 - אני לוקחת ממנו את המים הרתוחים ואליהם מוסיפה מים רתוחים של התמי4 שהתקררו (המים הפושרים של התמי4 לא מורתחים, אז אני לא משתמשת בהם)
אם את רוצה שיהיה לך בשליף מים חמים ונעימים להכין את המטרנה, את יכולה לשים את המים בטרמוס במשך כל הלילה ואז בבוקר כבר יש לך מוכן, אני הייתי עושה את זה להכין מטרנה באמצע הלילה כשליאל הייתה קטנה. אני השתמשתי במים מינרלים שערבבתי עם מים רותחים, אבל את יכולה גם להרתיח מים ולקרר בצד, לשים בבקבוק של מים גדול.