יא, יש פה יותר מדי פרסומות לאחרונה.... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה זה - כל יום כמה אנשים נרשמים לאתר ומפרסמים כל מיני דברים...
    המנהלות של הפורום לא אמורות לחסום אותם במקרה?
    זה קצת מפריע...
14 תגובות
עמוד 1
  • הכי מפריע זאת ההיא עם האתר חחחח והקופונים

• שלא יצאו עליך עכשיו חחחח
    זה מה שהן עושות .... אבל בשביל זה צריך ליהיות על המחשב ויש להן
    ילדים ועיסוקים.... קיצר הן לא מספיקות . בגלל זה הן פתחו בדביק הודעה
    להתריע להן תסתכלי
  • מיצי אני יודעת אבל אין לי מושג לא מה המייל שלהן ולא מה הפייס - אני לא מכירה אותן
  • למה שיצאו עליה
    אמרה מה שמפריע לה

• היום מחקתי בערך 8 הודעות (וזאת רק אני לא יודעה אם גם נטלי היתה פה היום או לא)
    אתמול חסמנו משתמש אחד
    ואין זה פשוט לא עוזר
    הם הולכים ופותחים עוד משתמש - הם ממש עקשנים הקרציות האלה

אז הפתרון זה להיות חכמים ופשוט להתעלם, לא להגיב, לא לעזור, לא להענות לבקשות שלהם, בסוף יבינו שמפה לא תבוא הישועה
    לפחות לא בדרך הזאת

• אין את משהוווווווו

• ממי אני עושה את זה בכיף
    אני נהנית מזה מאוד
    ואני גם מכורה אנושות

• אני יודעת

• סיון

• אין הוא ממש דבק מגע 3 שניות
    זה לא יאומן אני מוחקת לו הודעה ואחרי שניה הוא פותח חדשה, הוא יותר מכור ממני לפורום

• היי לולי,
    המון תודה לך על העזרה שלך בפורום! אף אחד לא בא אלייך בטענות שאת לא פה או משהו, זה מאוד מובן וברור, אני סתם ביטאתי תסכול מכל הפרסומות האלה, מבלי כוונות להתלונן שאין פה מנהלים... לא ידעתי גם עד כמה המצב קשה עם הכמות של הפרסומות האלה
  • אז סליחה לא התכוונתי ממש לא יצאתי אליך - שכחתי שיש פה הורמונים

• לא מחקתי לולוש - פשוט לא רשמתי שמות כמו שצריך כי קיבלתי כמה בו-זמנית, השתמשתי למפגש ומאז לא יצא לי לעשות עם זה משהו
  • הפרסומות האלה באמת

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה