היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
קציתי להעלות פה משהו שנפל עליי לאחרונה... יכול להיות שזה סתם מיותר, אבל בכל זאת. יצר איתי קשר בחור שפעם, לפני המון שנים יצאתי איתו, ודווקא יחד לא היה לנו טוב, וכשנפרדנו היינו בקשר של פעם ב-. עם הזמן, כשקצת התבגרתי, ניסיתי עוד פעם ליצור איתו קשר רומנטי (הרבה לפני הנישואים כמובן
8 תגובות
עמוד 1
לא להעיז לחדש את הקשר !!!!! זה מסוכן מדי !!! היתה לכם משיכה ואת יכולה למעוד, אני לא נשארתי בקשר עם אף אקס שלי, לא צריכה צרות... עם כולם זה נגמר יפה, אבל הנקודה היא שזה נגמר וזה שייך לעבר...
נשמע לי כמו NO NO חזק ביותר!!!!!!! למה לך לחדש קשר עם אקס שלך?? שאת מדגישה שהדבר היחיד שאיחד אתכם היה סקס ?? מה מטרת הקשר המחודש, אם כך?
ו... איפה בעלך נמצא בכל הסיפור הזה? האם הוא יודע על הלבטים שלך לגביי חידוש הקשר עם האקס? (
לא הבנתי למה לך להיות בקשר איתו??? אם בעלי היה עושה דבר כזה הייתי מאד מאד כועסת עליו ומאד פגועה זה נשמע לי כמו הדבר הכי פחות נכון וראוי לעשות במערכת יחסים
אני באופן כללי לא מאמינה בקשר ידידות בין גבר לאישה. ובעיקר עם אקס???? בשביל מה?? מה הוא יכול לתת לך שבעלך לא? בעיני זה ממש ממש ביג נו נו כמו שאלינור אמרה
אם בעלי רק היה מעלה רעיון כזה על דעתו הייתי &%&**=ל%
זה לא שאני קנאית אפילו לא קצת וממש לא רואה בעיה שלגבר יהיה ידידה או ההפיך אבל לחדש קשר עם האקס? למה? מדוע? איך? כמה? מה ההגיון הרעיון בזה?
כן, הבנתי כבר שזה רעיון מטופש
לסיכום - לא
כאילו חסר רוסים בארץ לדבר איתם נקווה שזה ההורמונים. ד״א מותר סקס בהריון אז יאללה...דברי עם בעלך...