איזה אנשים מגעילים בע...מתאים להקאות. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אתמול היה אירוע לאחותי והמשפחה של בעלי הגיע. כולם אמרו שלום ואח שלו המגעיל הזה לא אמר בכלל שלום. ובסוף אמרתי לאישתו בעלך פטור מלהגיד שלום הוא שמע ואמר "אני לא אומר לאף אחד שלום". אימלה איזה תשובה של מטומטם ואני עושה עליו מחיקה גדולה גדולה.
    איכססססססססס...בעעעע
8 תגובות
עמוד 1
  • יש גם טיפוסים כאלה

• איכס!!
    שלא יגיד כלום החמוריקו...

• אין דברים כאלה. והכי עצוב שהוא אח של בעלי , וכשאמרתי לבעלי על הגועל נפש הזה הוא אומר לי : "אני לא אחנל אותו בגיל כזה". כל המשפחה מפחדת ממנו כי מה שאומרים לו הוא צועק ומתנפל . מי הוא בכלל אני ישים עליו עכשיו פס גדולללללל מאוד. פסולת מזוהמת הוא.
  • יש גם אנשים כאלה...
  • די!!! גיסי בדיוק אותו דבר
    אימלל את חיי עד ששמתי עליו פס ועכשיו אין קשר איתו
    גם ממנו המשפחה מפחדת! תצחד כולם לצידו כי מפחדים ממנו
    הם מאותו פס יצור! רציתי להאמין שאין עוד יצורים כמו גיסי בעולם
    עצוב שטעיתי
    שימי עליו פס וזהו חבל לבזבז אנרגיות על מישהו שלא ראוי לזה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה