כמה שאלות! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • ב"ה

1. לאוצר הקטן שלי נתנו מטרנה בפעם הראשונה ביום שישי בלילה ואתמול בלילה , ביום שבת בלילה ראינו כי הופיעו כתמים בגודל בינוני על הפנים בצבע אדום, נראה מן פריחה, האם זו אלרגיה??איך אני אדע עם זו רגישות לחלב?? או רק למטרנה??

2.כמה נוראי לתת לילד בגילו מים מינרלים במקום רתוחים??

3. בקשר לדם אחרי לידה - אני 5 שבועות אחרי , יום חמישי חזר לי הדימום ובגדול........ ממש כמות גדולה שנמשכת עד היום, האם זה תקין??

תודה לעונות וברכת יום נעים ושבוע מצוין

9 תגובות
עמוד 1
  • ב"ה

מקפיצה

• 1. מה הוא אכל לפני המטרנה?
    לתינוקות יכולה להיות פריחה לפעמים, לא משהו נדיר.

2. ההמלצה היא להרתיח מים עד גיל שנה (וכמובן לקרר לטמפ' הנכונה)
    אם את שואלת אותי, אני לא הכי מקפידה על זה. אני יודעת שרוב הבנות פה (אם לא כולן) כן מקפידות

3. אני קיבלתי מחזור בדיוק 28 ימים אחרי הלידה, למרות שהנקתי.
    יכול להיות שזה זה
  • ב"ה

אני מניקה כל היום ביומיים האחרונים הוא מקבל מטרנה פעם אחת בלילה.

ובקשר לדימום יכול להיות כ"כ מהר מחזור?!

• הכל יכול להיות עם המחזור...

לגבי המטרנה, תעקבי אחרי זה...
  • לגבי מטרנה... אין לי מושג - נחכה שמנוסות יותר יענו
  • הי...
    1. אנחנו עם מטרנה, יש קצת רגישות לחלב שמתבטאת בעיקר בעצירויות (מטפלים בנורמלקס)- מציעה ללכת לרופא שיראה ויגיד לך מה לעשות

2. לא לתת מים מינרלים בגיל הזה רק רתוחים

3. אם את נותנת מטרנה סימן שהפסקת להניק?! כי אז יכול להיות שזה מחזור...
    אם לא אז תתיעצי עם אחות/ רופא

תרגישו טוב,
    לירון
  • בקשר למטרה כדאי שתעכבי אחר זה, גם לנו זה היה ועבר
    אני הייתי מרתיחה כי לפני כמה שנים יה חיידק באו מי עדן או בנביעות א חבל לקחת סיכון
    והגיוני ש 5 שבועות אחרי יהיה עדיין דימומים

• למה את מביאה לו מטרנה לפני השינה?
    זה מחזיק אותו לילה שלם?
  • ב"ה

מיצי מיאו לא מחזיק לילה שלם, אבל בלילה ממש קשה לי כי הוא רוצה לינוק איזה שעתיים

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה