אז.. מתי כבר אפשר לעשות בדיקה ביתית??? - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בנות, מתי אפשר לעשות בדיקה ביתית? זה חייב להיות אחרי איחור של המחזור או שאפשר גם כמה ימים לפני?
אני סקרנית... מקווה שניסיון הראשון יהיה בינגו
מחזיקות לי אצבעות?
9 תגובות
עמוד 1
עדיף שתחכי לאיחור שלא תתאכזבי וזה גם יותר מדויק.
מחזיקה לך מלא מלא
אפשר יום לפני, עדיף לחכות לאיחור.... [url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
תודה בנות
יש את אחת הבדיקות שמזהה 5 ימים לפני האיחור - תשאלי את הרוקח
מניסיון, גם הבדיקות שמבטיחות תוצאות גם לפני האיחור במחזור מאכזבות. פעמיים קרה לי שנבדקתי בדיוק ביום בו הייתי אמורה לקבל את המחזור (המחזור שלי סדיר מאוד) והתוצאה היתה חד משמעית שלילית! אפילו לא פס בהיר מאוד וכמה ימים אחרי התברר שאני בהיריון. עדיף לחכות ליומיים שלושה אחרי האיחור במחזור כדי שלא תתאכזבי. בהצלחה
כשאני עשיתי בדיקה היה פס מאד כהה אז אני מאמינה שאם הייתי עושה לפני הפס היה יוצא בהיר יותר אבל עדיין פס זה פס.
ההצעה שלי, חכי ליום האיחור
ממליצה אחרי האיחור. אבל כמו שזה נראה- את סקרנית ולא יכולה לחכות! אז בהצלחה!!
גם אני ממליצה לחכות לאחרי איחור... הבדיקה הכי מהימנה אחרי... מחזיקה לך אצבעות לבשורות טובות!