שיתופים - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אז אני חייבת לכן עדכון לגבי עניין העבודה:

יום חמישי הייתי בראיון, המקום סבבה, התנאים מעולים, המנהלת היא זאת שרוצה אותי, אז היא השיגה לי את התנאים המעולים, בקיצור, אפילו אם הבוס שלי ישווה את התנאים (מה שלא נראה סביר), אני הולכת לשם.
8 תגובות
עמוד 1
  • כפיים כפיים!!!
    מתוקה.
  • ליבי!!!!
  • ריבה זה הכי פשוט בעולם
    בגדול שמים 1 על 1 (קילו סוכר על קילו פירות).
    אבל אפשר להוריד את כמות הסוכר.
    את מכסה את הפירות בסוכר, ממתינה כמה שעות ואת שמה על אש נמוכה. יש לערבב כל כמה דקות שלא יישרף.
    או שאפשר לעשות סירופ : לשים סוכר (לפי כמו הפירות) בסיר, ולבשל על אש קטנה עד שהכל הופך להיות נוזלי (זהירות שלא יישרף כי זה יהפוף לקראמל) ואז לשפוך על הפירות ולהמשיך לבשל.
    מה שנוח לך.

*אין צורך להוסיף מים, אפשר לשים קצת לימון ואז להוציא אותו שיתן טעם חמצמץ

יאמי
  • בובה האמילי הזאת!!!! ראיתי את התמונות בפייסבוק וזה פשוט לא יאמן כמה היא גדלה מהפעם האחרונה שנפגשנו

בהצלחה בעבודה החדשה אני שמחה בשבילך ומאחלת המון סיפוק והנאה (וכמובן כסף)....

מתגעגעת אלייך ולפרינססה
  • ליבי, כמה זמן הריבה צריכה להיות על האש? (בוריאציה הראשונה של הבישול)

שמרית - אני מתגעגעת המוווןןן....
    איך נהניתי בפגישה שלנו!!

אנחנו חייבות לעשות את זה שוב...
  • מקום העבודה החדש נשמע מעולה - שיהיה בהצלחה!
  • זמן שהיה על האש משתנה.
    העיקר להיות "קשובים" שלא תישרף.
    לדוגמא ריב משמשים צריכה להישאר בצבע כתום בהיר.
    אני ממש לא יודעת כמה זמן
  • סבבה
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה