* * * * ממש מתלבטת לגבי שינוי בשיער * * * * - הריון ולידה
היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
השיער הטבעי שלי בצבע שחור. כבר יותר משנה אני צובעת לבלונדיני- וכדי לקבל תוצאה נורמאלית אני נאלצת להשתמש במי חמצן 12%. בלי פן/מחליק השיער שלי נוראי, בערך כמו סקוץ' ברזל ששוטפים איתו סירים
10 תגובות
עמוד 1
טבעי!!! תחזרי לטבעי שלך
טיבעי!!!!!!
מה שלומך??
אני הייתי הולכת על משהו עדין יותר מבלונד
אולי משהו יותר עדין בסגנון "דבש"???
אז למה לא שטני או אפילו בגווני חום דבש? נראה לי אכזרי מידי לצבוע שיער שחור פחם לבלונד..., לא? [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
האמת שאני ממש מכוערת עם הטבעי שלי.. ממש אבל! חח
וגולי, האמת שאני מרגישה טוב יותר.. ברוך השם נגמר הסופ"ש הזה, הוא היה סיוט. מקווה שהשבוע יהיה קל יותר ועשיתי את ההחלטה הנכונה. תודה מקסימה
תעשי חום שוקולד גם גוונים
תנסי להכהות טיפה את השיער... צבע דבש אולי...
אם את אוהבת שיער בהיר (ומתאים לך) תצבעי לחום בהיר: אגוז, בלונד כהה וכו'. בלונד שדורש חימצון באחוז גבוה הורס את השיער ועושה אותו לא יפה בכלל. שיער יפה חייב להראות בריא.
אני בעד לצבוע לצבע שקרוב לצבע הטבעי. צבעתי לכל צבע חוץ מבלונד!