היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אתמול היינו במפגש זוגות מהעבודה של הבעל והיו שם המוווון נקנקיות וואי איך בא לי אבל לא מומלץ בהריון
10 תגובות
עמוד 1
נראה לי הפחידו אותך ממש לגבי האוכל בהריון
אילו נקנקיות את אוכלת?
אני מפחדת לקחת סיכונים מיותרים מעדיפה להמנע מאדר להצטער
נקנקיות עוף.. מה יכול להיות ועוד על האש.. אני את האמת אוכלת הכל כמובן לא דג חי או בשר לא מבושל.
לגמרי מבינה אותך :) אבל עדיף להימנע מזה !!
טוב, הבעל יקנה נקנקיות טבעול זה לא יפתר אם לא, חלמתי על נקנקיות כל הלילה
גולי מאיפה האיסורים האלה???
כן מאיפה האיסורים בכלל...?
אומרים שלא מומלץ כי זה עושה צרבות אבל מי ישמע? [/url
כתוב באינטרנט בחיי
באינטרנט רשום המון דברים.
את גם אמרת פעם משהו על הטונה...
שאלתי את הרופא שלי ועוד כמה רופאים אפילו!!!!! וגם את אחות המלווה שלי והם אמרו שזה שטות!! אם הטונה בקופסה סגורה זה בסדר גמור. וגם לגבי הנקניקיות.
זה נקניקיות עוף. אמנם יש בזה דברים נוספים אבל זאת שטות לגמרי... תגידי הילדים של היום לא אוכלים נקניקיות?
את יודעת כמה איסורים יש בהריון? [/url
טונה זה משהו אחר, זה בגלל הכספית את יכולה לראות בגוגל שגם משרד הבריאות מציע להפחית צריכת טונה זה משהו שידעתי עוד לפני ההריון שאני לא אגע בו כי לדעתי יש קשר בין כספית לבין אוטיזם.
בסוף אכלתי נקנקיות טבעול ותכף אוכל המבורגר בלחמנייה