דוש לתינוקות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אברמי מפחד מאוד מהדוש באמבטיה.
    היום עשינו לו אמבטיה עם הדוש כי התחלתי להתעצבן לעשות את זה עם ספל, לא כל הסבון יורד והמים מסובנים כבר ולא צלולים.
    הוא כמובן בכה אבל זה לקח חצי דקה בדיוק ועם ספל הוא גם ככה בוכה אז זה אותו דבר מבחינת הבכי שלו.

אח"כ הצעתי לו לראות איך אני מקלחת גם את חני הקטנה עם הדוש, והיא לא בוכה, והוא רצה.
    השכבתי אותה על הדפני באמבטיה הגדולה וקילחתי אותה עם הדוש בזרם עדין.
    מבחינתי היה מהמם!!! לא צריך להתכונן מדי הרבה זמן, למלא אמבטיה וכו. כיף!!! חשבתי להעתיק את זה ליום יום. ושלא נדבר על החיסכון במים!

ועכשיו לשאלה:
    האם זה לא מוזר/מסוכן לקלח בת חצי שנה עם דוש? אף פעם לא עשיתי את זה

6 תגובות
עמוד 1
  • אני עכשיו התחלתי לרחוץ אותם עם הטוש כי אני עושה להן כמה פעמים ביום וזה ברגע וקל והן לא בוכות או מפחדות מזה.

• מזה דוש? הכוונה עם הראש של הברז באמבטיה הגדולה??
    תראי את רז קילחתי עד גיל 7 חודשים באמבטית תינוקות ומ7 חודשים שמתי לה את הדפני באמבטיה הגדולה שלנו ( היא רק שלה לנו יש מקלחון) ואני ממלאה לה מים והיא שוכבת בדפני עם מים באמבטיה- פנאן

• נופר הגדול שלי עושה לי סרטים עם חפיפת הראש. יש שיפור כלשהו אבל עדיין זה לא מהנה בשבילו. בלשון המעטה..

• גם אני התחלתי לאחרונה לרחוץ עם הדסוש בזרם עדין בעודה יושבת באמבטיה שלה....

אבל אצל ההורים שלי למשל הם מקלחים אותה בדוש כשהם מחזיקים אותה והיא צורחת מזה... ולא עם דמעות או משהו רצייני פשוט מפחד. אבל זה 2 שניות אז אני רגועה...

• האמת גם לי יש בעיה
    עופרי ארוכה מידי לדפני כבר... צפוף לה
    חוצמזה שהיא משפריצה את החיים חחח
    אבל הבוקר עשיתי לה זריז בדוש והיא ממש ממש בכתה :(
    וגם לי היה מאוד קשה לבד עם יד אחת כי ביד השניה אני מחזיקה אותה (היא עוד לא יושבת לבד)
    אז אולי אקנה את המושב הזה (איך קוראים לו?) מומלץ?
    או שאשרוד עוד חודש בערך בדפני עד שתתיישב בע"ה

• גם אנחנו משתמשים בו
    אני עושה לנהוראי מעין "בריכה" באמבטיה עם משחקים וסבון
    חופפת לו תוך כדי ומסבנת
    הוא כ"כ אוהב להטיז עם המים חחחחחחח כפרוני

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה