שאלת מוצקים... - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • מה שלומכן בננות?
    רציתי לשאול, כמה צריכה להיות מנת מוצקים?
    בטיפת חלב אמרו לי כוס, אז אני שמה מרק טרי בכוסות פלסטיק ומקפיאה, אבל לרוב זה לא מספיק לעופרי והיא משלימה עם חלב- לפעמים 60CC לפעמים 120.
    מצד שני, היא לא יודעת מתי להפסיק

5 תגובות
עמוד 1
  • אהה והיא בת 7 חודשים אוטוטו ושוקלת 7 קילו.

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• אם היא כבר אוכלת כמויות יפות של מוצקים אז בטח תתני לה מנה של פירות ומנה של ירקות.
    אני יכולה להגיד לך שמאז שאני מוסיפה לאמילי בשר זה גם יותר משביע וגם היא אוכלת יותר כי זה כנראה גם יותר טעים.
    בננה שלמה אולי זה יותר מדי אבל אם תערבבי לה בננה עם מלון נגיד או תשלבי כמה פירות יחד אז גם יהיה לה יותר טעים וגם היא אולי לא תקיא, כי בננה היא דיי סמיכה ואולי זה באמת היה קצת יותר מדי.
    תנסי לעשות סדר יום כזה:
    בבוקר בקבוק
    אחרי שעתיים וחצי בערך מנת פרי
    אחרי עוד שעתיים בערך מרק עם בשר
    אחרי 3-4 שעות (תלוי כמה אכלה מהמרק ותלוי במרווחי האוכל בד'כ, אני יצאתי מנקודת הנחה שאוכלת כל 4 שעות) עוד בקבוק
    ולפני השינה בקבוק.
  • רגע לא הבנתי
    למה אחרי שעתיים וחצי מהבקבוק של האוכל לתת פירות/ירקות?
    היא אוכלת כל 4 שעות..למה לא אחרי 4 שעות?
    אחרי שעתיים וחצי היא בטוח לא תאכל מנה וזה ישבש לה את הארוחות...
    בנתיים הארוחות של עופרי ממש מסודרות. היא אוכלת ב7 וחצי בבוקר, אח"כ כל 4 שעות, ב7 וחצי בערב מנה אחרונה ומחזיקה 12 שעות בלי לאכול.

אם אני עושה לה
    בבוקר בקבוק
    אחרי 4 שעות מרק עם בשר
    אחרי 4 שעות פירות (או הפוך)
    אחרי 4 שעות בקבוק אחרון ולמיטה..
    זה לא טוב?

(וכמה בערך זה מנה של ירקות ובשר? יותר מכוס?)

-----------------------
    בעזרת ה' נעשה ונצליח :)

• 4 ארוחות ביום בגיל הזה זה מוקדם.
    והסיבה להפרשים הקטנים בין הפירות לבקבוק ולבשר זה כי פירות זה לא ממש ארוחה, זה לא משביע כמו בקבוק או מרק עם בשר.

אני לא יודעת באיזו כוס את משתמשת אבל אמילי נגיד אוכלת מרק מתפוח אדמה בינוני, גזר בינוני, חתיכת בשר ואני מוסיפה גם קצת עדשים או גריסים.
    אבל אמילי גדולה מעופרי בחודש וגם אוהבת לאכול 555555
  • כוס פלסטיק רגילה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה