שיתופון :) - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בזמן האחרון יש מסביבי הרבה נשים שילדו...
    כולן מספרות לי איזה אושר זה והכל.. אבל!! אומרות לי תמיד " תהני,תהני מהריון - הזמן טס"... "תשני ,תשני עכשיו.. אח"כ לא יהיה לך זמן לישון"..
    ואני חושבת לעצמי? מה בדיוק יש להנות? הזמן לא טס.... ולא זז במהירות של צב אפילו..והן ? הן שכחו מה עברו?
    בחילות בבוקר, חוסר שינה - לא צד ימין ולא צד שמאל, כאבי גב, מחשבות נון סטופ..

ואני אומרת לעצמי כוס **** , גם אני רוצה להיות כבר אחרי.. להחזיק , לנשק ,לחבק, ללטף..
    אני רוצה להרגיש את האהבה האין סופית הלא מובנת הזאת :\

אני אומרת לעצמי... וואלה... עוד 3 חודשים לערך אני יהיה אמא... אמא!!!
    ובתכלס 3 חודשים טסיםםםםםם... ואצלי.. אצלי כלום לא זז..
6 תגובות
עמוד 1
  • מה שלא תעשי בובה - הזמן יעבור, מהר או לאט
  • אני זוכרת שהרגשתי כמוך..
    לא עניין אותי כלום, רק רציתי כבר לפגוש את הנסיך שלי!
    ועד היום אני מתמוגגת ממנו ומאוהבת קשות.. 5555

• הם כ"כ צודקים

• זה עובר כל כך מהר יותר ממה שאת חושבת
    זה כרגע נראה לך לאט כי את מצפה למשהו חכישזה יגיע בע"ה אז תגידי בעצמך הזמן טס

נשאר לך פחות מחצי תחשבי חצידרך מאחורייך

ואחכ שהם נולדים הזמן עובר יותר מהר
    וכן זאת אהבה אין סופית אהבה שקשה לתאר

• מה אני אגיד יש לי עוד 6 חודשים וחצי ומרגישה כבר מעולפת. מקיאה , בחילות וכל התופעות הכי מרגיזות בעולם. וגם פחדים אין סופיים שהכול בסדר.
    הזמן שלך קצר יחסית איזה כייף לך.
  • אוףףףףף
    עם כל התגובות אני עוד יותר לא יכולה לחכות!!!
    נו מה יהיה?!?!
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה