דחוף חיבוק :( - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • נראה לי שרק כאן באמת יבינו אותי ויתנו לי תמיכה אוהבת כי אני ממש אבל ממש זקוקה לה

דודה שלי, האחות הגדולה של אבא שלי נפטרה הערב, אפשר להגיד בשיבה טובה בגלל הגיל 89 במספר, אבל לא בגלל המחלה הארורה שתקפה אותה.

כ"כ קשה לי בנות, אתמול עשינו שבת חתם לאחי שמתחתן ביום חמישי הקרוב ואין דבר יותר קשה מלהקים את אבא שלי מתוך שבעה - לשמחה של לחתן בן!

המועקה, הלחץ הנפשי והכובד שיש לי בחזה כרגע הוא כבד מנשוא- כ"כ אהבתי את דודה מרים שלי, שהייתה לי כאם, כסבתא כחברה עד הרגע האחרון, אשה אצילית ונפלאה שלשמחתי הספקתי לחגוג איתה את ליל הסדר אחרון שתמיד חיכינו לו לעשות אותו אצלה.

כואב לי וקשה לי על אבא שלי והאחים שלו- מן תחושת מחנק בגרון שענני מוות מרחפים באויר בסימן למבשר רעות

בסוף החודש אנחנו עוברים להתגורר עם אבא שלי בגלל מצב כלכלי, לפחות ככה אני אשמור עליו.

חיבוק אפשר?????????????

28 תגובות
עמוד 1

• משתתפת בצערך!!!!!!!!!

• עצוב...
    "...אמא שרה לבן בלילה... אמא כאן לידך כל הזמן..."

• המון המון חיבוקים
    ]
  • אוי מותק
  • שלא תדעו עוד צער

**

www.2all.co.il/web/Sites/2007-8

• [url=http://postimage.org/image/2cuhm5rvo/]

• כמה שתרצי יקירתי

• אוי ואבוי תמי איזה סיוט
    [email protected]

פייס: ortal_hori
  • תודה בנות
    יום קשה עומד לעבור על כוחותינו, אבא שלי טרם עיכל את העניין

• כמה נורא

• כשאתה נהפך להורה, בעצם נולדה עבורך מראה, שמראה לך מי אתה ומה אתה צריך לשפר

• אני יודעת שאין מילות נחמה במקרים כאלה,
    אבל חיבוק תמיד עוזר אפילו אם הוא וירטואלי

• מלאכית קטנה שלי, אמא לא תשכח אותך לעולם!
    ------------------------------------------------------------------------------------------
    לפני שנולדו ילדינו הכרנו עולם, לאחר שילדינו נולדו התחלנו להכיר את עצמנו.
    ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    לעתים מאד רחוקות אנחנו מקבלים בחיים את מה שאנחנו רוצים, אבל אנחנו תמיד מקבלים את מה שאנחנו צריכים.

--------------------------------------------------------------------------------
    אין דרך אל האושר- האושר היא הדרך!

• כפול מאה!!
    לא פשוט לאבד אדם קרוב ולא משנה באיזה גיל הוא נפטר..
    שה' יעניק לך ולמשפחה כוחות מאמי..ואני פה ממש קרוב אליך אל תשכחי!!

• שלא תדעו עוד צער לעולם

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה