מה הרופאים האלה רוצים ממני????!!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • אוף לפעמים אני פשוט מצטערת שאני הולכת לקופת חולים
    הלכתי היום כדי לסדר את עניין ההפניה למיון שהיינו בשישי וגם כדי שהרופאה תסתכל על עידו לראות אם יש שיפור
    אז אתחיל ואומר שב״ה יש שיפור! אין יותר בכי קןרע לב רק מידי פעם הוא משחרר יללה קטנה אבל הוא עדיין לא אוכל מהבקבוק או מוצקים אז אני מזריקה לו עד שהןא מעיף אותי

קיצור בבדיקה היום היא הסתכלה על האיבר מין שלו- ושאלה אותי איך השתן שלו אם הוא עושה בקשת ואם יש רק זרם אחד
    אמרתי לה שלמיטב זכרוני כן- הרי לא כל יום יוצא לו להשתין עליי
5 תגובות
עמוד 1
  • ממי ללהב יש בקע דו צדדי במפשעה ולפי כירורג זה מולד
    ואף אחד מהרופאים שבדקו והסתכלו עד היום לא ראה את זה
    אפילו שכבר התחלתי לחשוד והלכתי עם תלונה ספציפית על הנפיחות באזור אמרו שאני מדמיינת
    אז לא תמיד רואים הכל ולא הכל ברור בחיים
    אם גילו עכשיו יטפלו עכשיו ותשכחי שזה בכלל קרה
    יהיה בסדר בובה

• חמודה, אל תילחצי - הכל (כמעט) ניתן לתיקון :) ואי-אפשר לראות הכל באותו הרגע ובאותו גיל וכאלה... (לא שאני מגוננת על מישהו).
    אז אורולוג יבדוק ויחליט מה עושים... זה בסופו של דבר יסתדר בטוח
  • כן אבל קראתי שלמי שיש את זה לא מומלץ לעשות ברית כי משתמשים בערלה לתיקון
    ואני כמובן עשיתי ברית- אז איך יתקנו???????
  • ממי ברפואה של היום בתיקונים קוסמטים הכל אפשרי
    בחיאת רבאק השתילו למישהי פנים את קולטת?
    אל תדאגי תני. לרופאים את הכבוד המגיע להם ויהיה בסדר

• איף כמה דאגות כמה???!!!
    מקווה להשיג תור כמה שיותר מוקדם ושהאורולוג יצחק עליי שהגעתי אליו
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה