איזה לילה!!! - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • טוב, אז עברנו לילה לא פשוט!!! ז אני נראית כמו מסוממת. זה הלילה הראשון שגיא לא ישן טוב מאז שהוא נולד...

6 תגובות
עמוד 1
  • נראה לי שאחרי לילה כזה הייתי מוותרת, כשלנו חסרות שעות שינה אנחנו כמו זומבים אז מה אפשר להגיד על תינוק קטן?
    אם יש אפשרות להשאיר אותו בבית היום - מה טוב, שהכל יהיה בהילוך נמוך יותר...

תרגישו טוב!
  • קודם כל ומה שזה לא יהיה שירגיש טוב
    ייתכן וחם לו? אולי אזניים?

דבר שני המלצה שלי לא משנה מה ואיך וכמה בלילה אין משחקים ואין עיסוקים ובטח ובטח שלא טלויזיה, תקשיבי ילדים מתרגלים תוך יום, פעם אחת, אתמול בלילה לימדת אותו תבכה בלילה ואני אשחק איתך - ותאמיני לי לצערי אני מדברת מתוך נסיון , וזה משהו שבחיים לא אחזור עליו.

דבר שלישי אם הוא לא היה בגן שבוע עוד יום לא ישנה כלום, לפחות לראות שלא מתפתח כלום

• הייתי חייבת להדליק לו טלוויזיה זה הדבר היחיד שהרגיע אותו, הוא היה בהיסטריה!!!
    בד"כ אין בעיות בלילה, זו פעם ראשונה, והייתי מתוסכלת כבר...בכל אופן, תודה. אני אשתדל לא לעשות את זה שוב.
    הוא קם בתשע וחצי חייכן ובסדר, עשיתי לו אמבטיה ושלחתי אותו לגן. אני בבית היום ואמרתי להם שכל דבר קטן, יתקשרו. מקווה שיהיה בסדר...

• מה נשמע מאמי?
    מה שלומו?

אבל בעצם יש לו שהוא בוכה ומתעורר כלכך הרבה פעמים?
    הלכת לרופא ו? מה הוא אמר?
    מאחלת לך שהלילה יהיה שקט שקט!

• התקשרתי לגן, אמרו שהוא בסדר גמור! מקווה שימשיך ככה

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה