היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היייי בננות.... כרגע אני בהיריון ואני יודעת שיש לי המון זמן עד לברית אסבל התחלתי לחשוב מעכשיו בגלל סיבה קטנה... אני לא רוצה לעשות אירוע.... זה יותר מידי מסובך ואני זוכרת בבן הראשון את היסורים שהיו לי מלקנות בגדים
4 תגובות
עמוד 1
עקרונית בברית חייבת להיות סעודת מצווה שזה אומר שדואגים ל10 איש שיטלו ידיים לסעודה=לחם. מעבר לזה זה עניין שלך, חלבי, בשרי, כמות המוזמנים או השעה..
בעיקרון עושים בשרי גם אם זה בשעות הצהריים המוקדמות, אבל נראה לי שזה נתון לשיקולכם..
שיהיה במזל טוב ושהכל יהיה כשורה ובבריאות!!
אני יודעת שצריך לעשות את הברית לפני השקיעה, מעבר לכך, מה שבא לך! אחותי עשתה בבית כנסת למשפחה הקרובה, הורים ואחים ואחרי חודשיים עשתה אירוע באולם לכווולם. חמותה הכינה את כל האוכל אבל אפשר כמובן להביא קייטרינג.
אנחנו עשינו בבית של ההורים של בעלי, היו בורקסים, פיתות וכאלה... אחרי חודשיים עשינו באולם.בהצלחה!
כפי שאת רואה לא כולם עושים ברית באולם כלכך מהר והרעיון שלך דווקא מאד מקובל היום
אני היתי באירוע שבאותו היום היה הברית בבית הכנסת עם המשפחה המצומצמת ובערב היה האירוע עם החברים .. זה גם נחמד...
ב"ה
תראי,אצלנו היה גם כך,, לא רצינו אירוע גדול ( כי בבן הבכור אבא שלי עשה לנו אירוע על חשבונו באולם) אבל, הפעם רצינו משו קטן כי גם כלכלית לא יכולנו להרשות לעצמנו וגם העדפנו קטן....... אז מה עשה הקב"ה??? נתן לי ללדת ביום שבת!!!