היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
היי בננות, בהזדמנות זו ששיניתי את הסרגל אני שמחה לעדכן אתכן שיום ראשון עשינו ברית לפצפון שלנו, שמו בישאל הוא איתן
אפרוח קטן שלנו , נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך
12 תגובות
עמוד 1
כמה שאני מזדהה איתך זה האושר הכי גדול שיש!!!!
איזה יופי מאמי
כמה משמח לשמוע! מזל טוב, תהני מכל שניה ואנחנו פשוט מאושרות בשבילך
איזה שם מהממם....
שם יפה! [++ תגדלו את איתן המתוק בנחת
איזה יופייייי.... ב"ה שאת אחרי.... וכן, זו הרגשה מקסימה לחזור הביתה עם המתנה הנפלאה שאלוקים מעניק לנו אחרי כ"כ הרבה סבל.
תגדלו בנעימים [URL=http://www1.glitterphoto.net/]
שם יפה ומלא בחוזק!!! גדלו אותו בנחת
שם מקסים!!!!!! כייף שאתם אחרי ובבית...
מזל טוב, תגדלו את איתן בנחת ובאהבה .. עם החודשים שיגעון האהבה רק מחמיר חח ?
שם מהמם!! איך הוא מרגיש אחרי הברית?
תודה מקסימות שלי כתומית הוא בסדר ברוך השם טפו טפו לילה ראשון נתתי לו כל 4 שעות נובימול ואחרי זה הוא התנהג כרגיל בלילה הזה היה לי קצת לילה לבן ...הוא לא ישן בין 11 ל 17 ולא יצא לי לישון צהריים איתן ...בן מקסים שלנו...אפרוח קטן, נסיך מדהים שלנו ...אבא ואמא מתים עליך