מצטערת מראש על הסודיות עניתי בסוף - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלום לכל הקוראות,

לפני הכל אני רוצה להתנצל שאני חסויה.

אני יודעת שזה מרגיז/ משגע חלק מהבנות,
    אבל אני לא יכולה לכתוב בגלוי. כל כך הרבה מכירות אותי כאן, בשם ובאופן אישי, ואני לא יכולה להרשות לעצמי להיחשף. לא עכשיו בכל אופן..
    ומצד שני- אני כבר משתגעת, ממש חייבת רק להגיד את זה למישהו, אולי לשמוע מה שיש לכן להגיד לי.

אני מתה להתגרש.
    פשוט חלום חיי.
    אני נמצאת עם בעל, שבנות יכולות לחשוב שהוא מציאה. הוא מבוסס כלכלית, כביכול עושה את מטלות הבית איתי ולוקח חלק מהנטל, אבל....

אין לי חבר. אין לי פרטנר. אין לי בעל. אין לי עם מי לדבר. אני לא מעניינת אותו כהוא זה. כל פעם שהוא מגיע הביתה הוא פשוט נרקב על הספה מול הטלוויזיה ונרדם. רק כשהוא נפגש עם חברים יש לו מצב רוח. לא מעניין אותו מה קורה לי, מה עובר עלי, מה אני מרגישה.. הוא יכול לשאול, בשביל לצאת ידי חובה, אבל לפי ההקשבה שלו אני כבר מאבדת את החשק לדבר.. (מסתכל באמצע לטלוויזיה, מעביר נושא וכד)
    אני לא זוכרת מתי יצאנו בפעם האחרונה.
    אני מתוסכלת, ממורמרת, מרגישה לבד... כל כך לבד!! זה לא קריזה של הרגע, זה כבר שנים ככה... פשוט רק עכשיו אני פותחת את זה כאן, אז שלא תחשבו שאני "מתפוצצת" ממשהו קטן ואימפולסיבית..
    בסוף השבוע הזה יחול יום הולדתי, ובו "אחגוג" שנה ללא סקס. כן. שנה. וגם לפני שנה כמעט "אנסתי" אותו. (אני רק רוצה שתבינו- ולא בגלל שאני שחצנית- אלא כדי שלא תחשבו שמסיבות מסויימות הוא לא שוכב איתי- אני בחורה שנראית טוב מאד. רזה, מטופחת, מתחילים איתי ברחוב וכד'). לפני חודשיים היתה לי שיחה איתו, אמרתי לו שלדעתי הוא בוגד. הוא טוען שלא. הוא אומר שהוא לא נמשך אלי בגלל מערכת היחסים הדפוקה שלנו. אני חייבת לציין שגם קודם הוא לא היה טיפוס מיני במיוחד, והתדירות היתה פעם בשלושה שבועות- חודש... ייבוש.. (אגב- ההפך הגמור ממני.. אני טיפוס מיני ביותר) אבל עכשיו?? אני כבר פשוט מאבדת כל יכולת, חשק ורצון להיות במערכת היחסים הזאת.
    הבוקר אמרתי לו שאני לא רוצה להיות איתו ביום הולדת (כי כדי "לסתום לי את הפה" הוא מתכנן איזו יציאה אומללה ומזוייפת ליום הולדת שלי, וממש לא בא לי על הצביעות הזאת. בא לי לשם שינוי ליהנות קצת), והוא התחיל להרים את הקול, ליד הקטנה.. וגם הקטנטן שמע.. איך שהוא הצלחתי לנוע סצינה וסוף סוף הוא יצא מהבית.
    אני מרגישה כבולה בסיוט הזה של להיות איתו
    אבל אין לי אומץ להתגרש בגלל הקטע הכלכלי, אין סיכוי שאצליח לשרוד את זה לבד ולכלכל את כולנו.. ומזונות הוא ישלם כמו שיורד כאן שלג עכשיו.. אני פשוט מרגישה אומללה ולא רואה דרך לצאת מזה.. אווווווווף...
    אני חייבת גם להגיד, שפעם- כל כך גיניתי כל מעשה של בגידה.. אני עדיין מגנה בגידות בשביל הסקס, כשיש לך הכל בבית, אבל אני חייבת להגיד, שבתור אחת שנמנע ממנה במשך שנה סקס, ועזבו את הסקס- שנה אני לא מרגישה שמישהו אוהב אותי, רוצה אותי, רואה בי אישה.. אולי שלוש שנים לא התנשקתי... אני בכלל לא רוצה לבגוד בקטע של סקס, אני רוצה לדבר עם גבר ולהרגיש שוב מושכת, פשוט אישה.. ורק בגלל שהערכים שלי עוד מושכים אותי לכיוון שאני מאמינה שהוא הנכון, אני לא עושה את זה..
    בנות- נמאס לי. פשוט ככה.
    מצטערת על הנאום, אבל כתבתי בשטף ובכיתי, וזה מה שיצא..
    תודה לכל מי שקראה וכל מי שתענה
56 תגובות
עמוד 1
  • תשמעי, משהו לא מתפקד במערכת היחסים הזו.
    אולי תנסו ללכת ליעוץ מיני, יעוץ זוגי. ואולי בהסכמה לעשות מערכת יחסית פתוחה!
    כי כל אשה חייבת להיות נאהבת.
    אני מבינה שאת מפחדת להתגרש בגלל המצב הכלכלי, וזה הגיוני כי עכשיו את מסודרת מהבחינה הזו.
    הרי גם הוא מבין שזו מערכת יחסית לא תקינה!
    זה חייב להיות מהלך הדדי!
  • חסויה יקרה..
    לפני שאנסה לתת לך את הפתרונות שאני חושבת שיעבדו בשבילך אני יכולה שאלה?
    לא ציינת בהודעה אם את עדיין אוהבת אותו. וזו בדיוק השאלה שלי, את עדיין אוהבת אותו? או שאת באמת נשארת איתו רק מתוך ההתחייבות והפחד שלא תסתדרי לבד?

• מאמי צר לי לשמוע שזאת הזוגיות שלכם - שולחת לך מיליוני

• אני חושבת שכל מה שאומר כאן או יאמרו לא ישנה או ינחם חוץ מלתת לך חיבוק ענק. כי אף אחת כאן לא באמת מבינה כמה קשה המצב שלך (אלא אם כן היא חלילה עוברת אותו דבר ואז התנצלותי מראש).
    עצמאות כלכלית עם ילדים היא קשה ומחורבנת אבל מערכת יחסים אומללה כזו כמו שאת מתארת תתיש אותך נפשית הרבה יותר מהר. ותשפיע גם על תפקודך מול הילדים.
    תבדקי אפשרויות בשיא הכנות- יש הורים שיכולים לעזור ברקע? האם בעבודה יכולים לתת מקדמה או הלוואה? האם יש רווחה שיכולה ללוות אותך בתהליך הגירושין(אם תבחרי לעשות כן )?
    בכל אופן , כדאי ל״העיר״ את בעלך מהתרדמת הזו ועדיף שתעשי זאת כשכבר יש לך תכנית מגובשת, להגיד לו שדי נגמר ואת יוצאת לדרך חדשה כך וכך...
    קל לדבר, לא יודעת מה הייתי עושה במצבך, אבל נראה לי שבריאותך הנפשית ושל ילדייך חשובה יותר מהכל.
    אם תצטרכי עזרה כלשהיא אשמח לעזור בכל מה שאפשר.
    רק עדכני ואשלח לך את המייל שלי אם תרצי.
    עד אז מאחלת לך ימים טובים יותר... וחיבוק
  • מתוקה, ממש עצוב לי שזהו מצבך ולצערי גם אין לי עצה חכמה לתת לך...
    אני קוראת את הדברים שכתבת ודמעות זולגות מעיניי...

• ממש ריגשת אותי

• ליבי- הוא לא מוכן ללכת לשום סוג של ייעוץ. אפילו בפעם שהעמדתי ייעוץ מול פרידה- הוא לא הסכים ללכת ליעוץ, ככה שזה יורד מהפרק. מערכת יחסים פתוחה? אין סיכוי איתו (פעם גם אני הייתי מתנגדת מאד, אבל כנראה שהמצב שלי שיבש אותי ודווקא היום זה נשמע לי לא רע..). אגב, חשבתי שיש לו איזה שהיא בעיה בתפקוד, אבל כשלפני שנה שכבנו- לא היתה שום בעיה (אני לא מאמינה שאני כותבת לפני שנה.. אני אשכרה מרחמת וצוחקת על המצב העלוב שלי)

טלי- אני מרגישה שאני לא אוהבת אותו. אחרי כל הזמן שהיה ואחרי כל מה שהוא מנע ממני כל השנים האלו, אני לא מרגישה אהבה. אבל כשאני חושבת שאני אבוא עם מסמכי גירושים אליו, ואני מדמיינת אותו נפגע- אני כולי מתכווצת. אני לא יודעת אם זה בגלל אהבה, פחד או שאני מרחמת עליו. אבל כ- ל כ -ך בא לי להיות חופשיה מההרגשות שאני מרגישה במערכת יחסים הזאת. כל לילה אני בוכה. נמאס לי מזה!

אני מבטיחה לך שאם הייתי זוכה בלוטו, מזמן הייתי גרושה.
  • אויש.
    ראשית, זה בסדר גמור להיות חסוייה.
    אנחנו בכל זאת ברשת רחבה עולמית, ולא בשיחת סלון דיסקרטית.

אני ממש מצטערת בשבילך.
    הסקס זאת הצרה הקטנה כאן (למרות שחלילה אני לא מזלזלת בחשיבות העניין)
    אבל להיות 3 שנים לא נאהבת, בלי לדבר, בלי להתחבק, בלי להתייעץ, להישען, בלי לצחוק יחד על דברים שהם רק שלכם.. זה סיוט!!

אני לא יודעת אם את יודעת ומכירה את סיפור חיי, אבל בעלי היה גרוש כשהכרנו, והרבה ממה שתיארת נשמע אחד לאחד ממה שהוא סיפר על עצמו.
    יש תקווה למצוא חיים חדשים וטובים.
    נכון שלהתגרש זה לא כלכלי, אבל מה האלטרנטיבה?
    להירקב בקשר מדכא שכזה???
    לא!

ואין דבר כזה לא לשלם מזונות!
    הוא מחוייב מתוקף חוק!
    שולחת לך מלא חיבוקים

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • וואו..אני רוצה להגיד לך קודם כל כל הכבוד על זה שהצלחת להחזיק ככה עד עכשיו..זה ממש לא מובן מאליו.
    זה כבר אומר עלייך שאת בנאדם חזק ושאת כן מסוגלת להצליח.. גם בלעדיו.
    אז נכון בהתחלה זה נראה ממש בלתי אפשרי ומנותק מהמציאות.. אם היית אוהבת אותו ואומרת את זה בוודאות הייתי אומרת לך לנסות להלחם על מה שנשאר בכל דרך אפשרית, אם זה דרך טיפול זוגי או כל דבר אחר..
    אבל את אומרת שלא נשאר לך ממש משהו אליו חוץ מבעצם הרחמים האלו (שלדעתי - גם אותם תורידי מהפרק.. אין לך מה לרחם על אדם שמתנהג אלייך כמו שהוא מתנהג!) אז אני חושבת שכדאי שתתחילי להתעניין בדרכים איך לצאת מכל הסיפור הזה..
    תנסי להעזר באדם אחד קרוב שאת יודעת שאפשר לתת בו אמון - יכול להיות אמא,אחות,חברה טובה או כל אדם שלדעתך יוכל לעזור לך.
    יש המון אופציות ודלתות שיכולות להפתח לך במהלך התהליך הזה שאת אפילו לא יודעת עליהם, יש מלא מקומות שיכולים לתת לך עזרה בהתחלה..
    אני יכולה לנסות לעודד ולספר לך שאמא שלי התגרשה מבעלה הראשון בעודה ילדה בת 23 בסך הכל ועם שני תינוקות קטנים (אחים שלי..).
    לא היה לה כ-ל-ו-ם חוץ מבעלה בחיים, אבל ממש כלום! לא עבודה ולא השכלה גבוהה ולא שום דבר כזה.. אבל היא הייתה מוכנה לעשות הכל בשביל האושר שלה והבריאות של הילדים שלה ולכן היא נעזרה ונתפסה בכל חבל שהיא רק יכלה כדי להוציא את עצמה מהמצב הזה.. ובסוף זה עבד לה! והחיים הובילו אותה למצוא עבודה טובה, להכיר גבר טוב ולהביא גם אותי לעולם..
    אז בגלל זה אני אומרת לך - אל תתייאשי! תעשי כל מה שביכולתך כדי שיהיה לך טוב.. אנחנו חיים פעם אחת ואני לא רוצה שתבזבזי את החיים שלך במצב כזה שאת יודעת בתוך הלב שיכול להשתפר פלאים כשלא תהיי איתו.
    אני כאן לעזור לך אם תרצי בכל דבר

• האם שוחחת על כך עם בעלך? האם אמרת לו שאת חושבת לעזוב? אולי זה ינער אותו קצת?
    כמו שאר הבנות אני חושבת שטיפול זוגי יעשה לכם טוב. הרי גם ככה את רוצה לפרק את החבילה אז תעשו עוד מאמץאחרון.
    שולחת חיבוק חזק חזק
  • היה לי מאוד עצוב לקרוא. מאוד. אנ שונאת שזה קורה לאנשים ואפילו לא מאמינה שזה יכול לקרות עד שזה קורה באמת....
    המצב לא משהו בכככללל. זו מערכת יחסים תקועה.
    אבל אין דבר כזה שאין פתרון! בטוח שיש.
    נסי לברר עם בעלך מה הוא חושב - שכן צריך להשקיע, לא צריך כבר, מה הוא רוצה - ואז תחליטי מה את עושה. כי חייבים לעשות משהו.
    המצב המתמשך הזה ישפיע עלייך רעות נפשית לתווך ארוך וכתוצאה מזה גם סביבתך תסבול, בעיקר הילדים. זה לא צריך להיות!
    המחיר הוא גבוה, נכון. אבל שווה, אני בטוחה.
    אולי תנסי לבסס לעצמך לפחות איזה שהו בסיס כלכלי, לפחות התחלתי, שיהיה לך ממה להתחיל לבד, אםם תחליטי שככה זה?

בקיצור, אפשר לשבת פה ולהציע לך הרבה, ויש מה לעשות, רק תנסי להתחיל ממשהו ותראי לאן זה מוביל.

שיהיה לך הכי בהצלחה, תעדכני אם את צריכה עוד עצה או חיבוק או חיזוק - ואנחנו פה!
  • אני חושבת שאתם צריכים לצאת רק שניכם לאיזה סופ"ש מרגיע לבד... ולהנות וכמה שיותר... תדברו ותגידי לו את כל מה שלבך חפץ.
    ברור שלא מפרקים חבילה מיד ואני מאמינה שתוך תוכך את אוהבת אותו כי הוא האבא לילדים שלך...
    תתנתקו מהכל. אפילו מטלפונים, ילדים, חברים, משפחה...
    לכו לצימר בצפון שאין שם קליטה...
    נטו אתם...
    מקווה שתצליחו לגשר את העניינים

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]

• מאמוש קודם קבלי מיליון
    תיראי,בכל מערכת זוגית יש תקופות של עלייה ויש של ירידה,שבהם הדבר הכי נפוץ זה לשמוע בנות שרק רוצות להתגרש ואחרי שהתקופה הטובה מגיעה הם שוכחות בכלל מה אמרו..
    אבל,לפי מה שאת מתארת המצב אצלך שונה אני מצטערת להגיד לך אתזה אבל גבר שלא נותן לאישתו שנה סקס זה הרבה מעבר ל"לא נמשך"..
    המצב שלך נראה די מסובך,ואני במקומך הייתי לוקחת אותו לשיחה צפופה צפופה ואומרת לו שיבחר:או שהוא רוצה אישה וילדים ולהמשיך בחיי משפחה שזה כמובן דורש יעוץ זוגי דחוף,או שיפרדו דרכיכם ותחפשי את האושא האמיתי שלך..
    ומזה לא ישלם מזונות?!קחי עורך דין טוב והוא ישלם כמו ילד גדול
    "אין בעולם אהבה כמו אהבה של אמא..."
  • הייתי מעדיפה לשכור דירת חדר בדרום תל אביב ולא לפתוח את העיינים לצד בנאדם שאני לא אוהבת
    ושאמר לי מפורשות שהוא לא נמשך אליי

שנה בלי סקס?????!!!!

אין רצון לטיפול????

אין אהבה!!!!

גברת תתעוררי!!!!

מה את חושבת שזה ישתפר???
    הרי זה יקרה במוקדם או במאוחר

ועדיף מוקדם כדי שלא תווצר שנאה
    ועדיף מוקדם- כי לך מגיע אהבה!!!!

אז יהיה קשה כלכלית
    תצטמצמי
    תעזרי במשפחה
    תתבעי מזונות
    וב״ה יהיה בסדר

אם תשארי פסיבית את תתעוררי עוד כמה שנים ואת לא תסלחי לעצמך כשתהיי בת 40 ותביני כמה זמן ביזבזת

בהצלחה!

• קודם כל אם אתם מחליטין להתגרש מזונות הוא צריך לשלם
    אני יודעת שכרגע את רואה את כל הצדדים השליליים בו אבל זה לא אומר שהוא יפגע בילדים שלו ולא ישלם מזונות.

אני חושבת שעל מנת להמשיך ולקיים את מערכת היחסים הזו אתם חייבים ללכת לטיפול זוגי.

כתבת שאת לא אוהבת אותו, אני לא יודעת אם זה בלהט הרגע או שבאמת כבר אין אהבה
    אבל אם את לא אוהבת אותו אין בשביל מה להלחם.

במצב הזה את לא יכולה להמשיך
    או שהולכים לטיפול או שתלכי לעורך דין להתייעץ איתו ולהבין מה אפשר להשיג ולאן הולכים מפה...
    אני חושבת שאת צריכה לקבל החלטה כי במקום הזה אי אפשר להשאר
    אולי לבד יהיה לך קשה יותר כלכלית אבל יש נשים במצבך וגרוע יותר והן מסתדרות.
  • כואב הלב

• את עוברת סיפור לא קל....... נורא עצוב לקרוא את מה שאת מרגישה....
  • בהחלט מצב לא פשוט

• נשמה,
  • כואב לי לשמוע דברים מסוג כזה..

• יש לי הרבה מה להגיד לך, ליעץ ולעזור,
    בתור אחת שהייתה במקום שאת נימצאת..
    אבל אני לא מעוניינת להיחשף פה בפרטים..
    אם תרצי דברי איתי במייל או בפייס, אפילו תפתחי שם משתמש חדש או מייל חדש
    הפייס שלי יפית-jafit

• אנג'ל מה המייל שלך?

• כואב לי לקרוא את זה אך אין לי עצה מועילה להגיד...
    מאחלת לך רק שהכל יסתדר לך, איתו או בלעדיו!
  • תראי בשבועות אלה קרובת משפחה שלי עוברת משהו ממש דומה... אז בחשנו הרבה בזמן האחרון בדברים אלו.
    השאלה היא מה היה בהתחלה כשרק הכרתם, האם היה סקס (יותר משמעותית מהיום) האם בהתחלה היו ניצוצות?
    אני מאמינה שאם זה היה אז זה יכול להיות שוב...
    קרובת משפחתי סיפרה שלא היה לה סקס עם בעלה כמ כן תקופות נורא ארוכות אז השאלה היא האם הוא בוגד,
    אני חושבת שאם פעם היה טוב אז עי הרבה טיפול וכוח רצון יכול להיות שוב טוב
    ובמידה ולא עדיף לך להיות לבד ולקבל סיכוי למצוא מישהו שיאהב אותך
    קרובת משפחתי בסוף עם סיפור ממש כמו שלך החליטה להתגרש כי היא חושבת שזה הכי טוב בשבילההיא רוצה לתת סיכוי נוסף לעצמה

• מאמי, צר לי לשמוע וצר לי להגיד לך, אבל אני חושבת שאת בבעיה רצינית. אני חושבת שנכנסת לכאן כדי לקבל תגובות כנות בין היתר ואני חושבת שגבר שלא עושה סקס במשך שנה זאת בעיה....... אני לא יודעת אם ניסית לדבר איתו או לא ואין לי מושג מה התגובה שלו אבל אני לא חושבת שזה כבר מצב שאפשר לנסוע לצימר לסופ"ש והכל יסתדר לאחר מכן, כי תהיי ריאלית- זה לא.
    בתור ילדה להורים שלא הסתדרו אף פעם ולא אהבו אחד את השניה, אני חושבת שזאת הטעות הכי גדולה להישאר ביחד בכוח. בתור ילדה קטנה, הייתי מתפללת כל יום לפני השינה שהם יתגרשו, אבל זה לא קרה עד היום ועד היום אני כועת על אמא שלי ומרגישה שהיא אישה חלשה שאימללה את עצמה כל החיים ואני לא חושב שמישהי רוצה שהילדיםשלה ירגישו כלפיה ככה.
    אין ספק שזה קשה ורוב הסיכויים שזה לא יהיה פשוט, אבל תתיעצי עם עו"ד תבדקי מה האופציות שלך, תראי אם את יכולה להגיד קצת את ההכנסה שלך וקדימה, תתחילי להיות מאושרת!!!
  • שולחת לך המון המון המון

• שלום לכולן,

דבר ראשון - תודה על תשומת הלב וההשקעה

דבר שני- היו כאן הרבה תגובות, והיו כמה שאלות שחזרו על עצמן ואני אענה עליהם:

כבר עברנו את שלב השיחות, כבר דיברתי איתו אינספור פעמים. התחננתי שנלך לייעוץ והוא לא מוכן. אמרתי לו שאם לא נלך כבר שום דבר לא יעזור לנו ושכנראה נצטרך להיפרד והוא אמר לי "אז ניפרד", ומאז איך שהוא משכתי איתו עוד, כמו שאני מושכת עכשיו.
    אחווה, אין לך מה לסמן עשרים סימני קריאה ו"לצעוק" עלי דרך הכתב להתעורר. אני מאד ערה, לכן כתבתי את השרשור הזה. אני רושמת שאני רוצה להתגרש, אבל שאני כבולה כרגע, כי אני תלויה בו כלכלית בכל מובן אפשרי וברמות קשות. אני מחפשת עבודה המון זמן ולא מצליחה למצוא, אף אחד לא חוזר אלי ממאות קורות החיים שאני שולחת.
    זה מאד קל לכתוב"תתגרשי, את תמצאי עזרה, את תסתדרי", ונכון- אם לא הייתי עם ילדים הייתי מזמן מתגרשת ומבחינתי לחיות ברחוב- והעיקר להיות חופשיה מהמצב הזה, אבל הפחד הזה שיהיה לילדים שלי חוסר משתק אותי. ושום סיסמה של אמא מאושרת עדיפה על אמא עם אומללה עם כסף לא יכולה להוציא את הפחד הזה ממני. אני לא יכולה לחשוב שיחסרו להם דברים בסיסיים, אני מפחדת שאני אקרוס מכל התשלומים ולא אצליח לעמוד בזה, אני מפחדת שפשוט לא יהיה לי כסף לקנות להם אוכל. וכן, עם המצב שלי- זה יכול להגיע לזה. אז כשאני אומרת שאני מרגישה שאני לא יכולה להתגרש, זה לא שאני נשארת איתו כדי לקנות בגדים בכיכר המדינה, אני פשוט לא רואה שום דרך שבה אני מפרנסת את כולנו.
    ומתשלום מזונות אפשר להתחמק בכיף. שמעתי שני סיפורים כבר...

ועוד מישהי כתבה שאני מחפשת תגובות אמיתיות.. ברור שכן. ואני מודעת לזה שיתכן שהוא בוגד בי. (למרות שאם היית מכירה את הטיפוס גם את לא היית בטוחה בזה כל כך). אם כן- ואני לא מאמינה שאני כותבת את זה- שיהיה לו לבריאות. זה כבר לא מעניין אותי. מעניין אותי- מה איתי?? למה אני לא יכולה לקבל חברות, חום ואהבה ממישהו ולהתענות ככה? שיגיד לי, ואז גם לי תהיה את האופציה..

בקיצור- זה סיוט אחד גדול, אני לא מאחלת את זה לאף אחת, אבל כנראה שרק מי שעברה מקרה דומה תוכל להבין אותי.
  • את צודקת, אף אחת לא יכולה באמת להבין אלא אם כן היתה בדיוק במקום שלך... לכן, אם נותרת ללא פתרון פרט להישארותך לצידו אני שולחת המון חיבוקים ותקווה שבקרוב מאד תמצאי את הכח , היכולת ואת האומץ לעשות את הצעד ולהיות מאושרת.

• נראה לי שאני יודעת מי את רק לפי סגנון הכתיבה ואני מקווה שאני טועה כי אם זו מי שאני חושבת שזו את טובה מדי כדי שיקרה לך מצב כזה..
    לפי ההודעה האחרונה שלך באמת אפשר לראות שהמצב יותר מסובך ממה שהיה נראה בהודעה הראשונה..
    אם את רוצה אני אברר לך לגבי כל מיני דרכים לסיוע אחרי גירושין ודברים כאלו..אבל אני חושבת שבכל מקרה לא תהיה לך ברירה אלא לחכות שתתחילי לעבוד ותתבססי קצת לפני כל צעד שהוא..מאחלת לך רק טוב אמן שיפתר לך המצב הזה מהר..

• כ"כ טעון ומסובך
  • באיזה תחום את מחפשת עבודה? אולי משהו עם ילדים?
    אפילו זמני
    עכשיו מחפשים המון סייעות
    מה עם המשפחה שלך? היא תומכת?

ונכון שהמצב הכלכלי מפחיד
    אבל ראיתי כבר ילדים שגדלו בבית עם הרבה כסף
    והורים ששונאים אחד את השני הם יצאו עם המון בעיות רגשיות ומשקעים
    הרבה יותר מאלו שחיו בדוחק וצמצום

• אוףףףף אין לי מה להוסיף
    רק רוצה לאחל לך את כל הטוב שבעולם והלוואי הכל יסתדר לטובה
  • קודם כל מחבקת אותך חיבוק גדול,
    זה נשמע שאת בחורה אינטלגנטית וראויה ביותר לאהבה ובן זוג נורמאלי,
    אם אי פעם הייתה לכם מערכת זוגית תקינה,
    אני בטוחה שיהיה אפשר להדליק מחדש את האש
    אבל צריך שניים לטנגו.
    אם הוא לא מוכן יעוץ, או מישהו חיצוני...
    פשוט תגידי לו שלמרות שלא שכבתם שנה ולמרות שהוא כאילו איבד עניין בתא המשפחתי, ולמרות כל המצב....
    הוא עדיין שם, ובוחר להישאר....וגם את....
    ואולי שניכם מחכים שהצד השני יעשה את השינוי....
    אז פשוט תשאלי אותו מה הוא חושב שצריך לעשות כדי להחזיר לעצמכם את הזוגיות?
    מה הוא היה רוצה שישתנה, מה לא טוב לא?
    למה הוא מבואס כל יום מול הטלויזיה?
    ממש שבי שם ותקשיבי לו,
    תגידי לו שהחלטת לעשות את הצעד ולעזור לכם...
    אני מבינה שיש גם ילדים בתמונה וצריך לחשוב גם עליהם!!!
    אל תכעסי עליו, תיהי סבלנית, גם אם יגיד דברים קשים,
    תקשיבי להכל....
    ובסוף כמובן אחרי שהוא יפתח, תגידי גם את הצד שלך...
    חשוב שתכיני את עצמך לשיחה נפשית!!!
    אסור לך להתעצבן, זה חייב להיות רגוע ושלו...
    מקווה שעזרתי שיהיה בהצלחה
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית, אני חייבת להגיד שממש ריגשת אותי בתגובה שלך.
    פשוט כאילו דיברת מתוכי...

תודה
  • אשכולית---מאוד אהבתי את הגישה שלך, מסכימה עם כל מילה!
    חסויה, אני לא חושבת שאני צריכה עוד להגיד, כולן הגיבו מספיק, שולחת רק המון

[url=http://www.desiglitters.com/bear/running-glittered-bear/]
  • אני לא יודעת לייעץ במקרים כאלו
    אבל מאחלת לך שתבחרי נכון ושתהיי מאושרת!!
  • מצטערת, רק עכשיו ראיתי שהגבת לי,
    המייל שלי. Jafittapoohi@hotmail.com

• לצערי זה מזכיר לי סיפור של חברה מאוד מאוד מאוד קרובה שכבר כמה שנים "תקועה" במערכת יחסים ממש ממש לא תקינה ולא בריאה רק בגלל מצב הכלכלי. כל מה שאני יכולה להגיד זה תמצאי עבודה, תתחילי לעבוד ותעזבי אותו כי מגיע לך אהבה! מגיע לך חום, תשומת לב! מגיע לך יחס אמיתי!

hug]

hug]

hug]

hug]

hug]

אפליקציה מגניבה לאנדרואיד: חישוב של תל"מ ועוד כמה דברים שימושיים לנשים בהריון
    https://market.android.com/details?id=rk.android.app.birtday

http://img34.glitterfy.com/12074/glitterfy2124124243D31.gif" border="0">
    http://tickers.baby-gaga.com/p/dev230pps__.png" border="0">

http://lb2f.lilypie.com/xdDup3.png" border="0">
    http://kimages.imikimi.com/image/1lCTO-10s.jpg" border="0">
    http://s19.rimg.info/0854c6df7b08934045e31f9b0f6da93a.gif" border="0"> http://img34.glitterfy.com/11240/glitterfy1163615161D30.gif" border="0"> http://s19.rimg.info/e8328449555f2b65592e8f0ddbb727e9.gif" border="0">
  • מאכלת לך שהסיוט הזה יגמר...כפי שתרצי
  • חסויה יקרה
    חס וחלילה לא כבתי את דבריי כדי לצעוק
    זה פשוט מאוד זעזע אותי ועוד יותר המחשבה של התלבטות
    בהודעה הראשונה היה נשמע שאת כאילו רדומה
    אחרי ההודעה האחרונה הבנתי שאת לא רדומה
    אם את לא עובדת זה משהו אחר...
    אני אגיד לך מה... חס וחלילה אני לא שופטת אותך
    אבל פשוט כואב לי לשמוע אישה צעירה שחיה ככה את חייה
    אני חושבת שאנשים די בוחרים איך לנתב את החיים שלהם
    ונכון שיש מלא בלתמי"ם במהלך החיים
    אבל...
    אני אגיד לך את האמת
    לא הייתי מוכנה לחיות עם גבר רק בגלל הפאן הכלכלי
    אבל אמא שלי למדה אותי שNEVER SAY NEVER
    אז אני מקווה שלא אגיע למצב שאת מתארת

שוב חו"ח לא נאמר שום דבר מתוך ביקורת
    אלא אך ורק כי זה היה נשמע שאת קצת רדומה
    אבל בהודעה האחרונה הבהרת שלא!
    אז סליחה אם נעלבת מהסימני קריאה

אני מאחלת לך בהצלחה

אם תרצי את יכולה לשלוח לי בעילום שם את מקום מגורייך ועיסוך אני יכולה לעזור לך אולי במציאת עבודה במרכז או בירושלים

• את יכולה לשלוח לי למייל
    achvag@walla.com

• בכיף יקרתי,
    אני מניחה שזה נורא קשה להתמודד, ואף אחת לא באמת יכולה לעזור לך...
    כי רק את מכירה את בעלך באמת
    "הזמן עושה את שלו והוא מזור לכל שכואב
    אם לאלוהים לקח שישה ימים לברוא את כל מי שיש כאן
    מי אני שאמהר ואנסה לשנות את הכל
    כי הכל קורה ממילא בתחושה כזו שכל דבר בא במקומו"

• אשכולית יקרה- , אני אנסה את זה הערב ואעדכן..

achvag-
  • וגם תנסי ליצור קרבה כמו ליטוף, נגיעה, חיבוק, התכרבלות, חיבוק משפחתי
    אם הוא מול הטלויזיה תציעי לו לראות ביחד סרט
    תתענייני במה שהוא רואה
    אני חושבת שגם לו כואב מאד וגם לו קשה
    את יכולה לנסות ולעשות מאמץ ולהתקרב אליו...
    אולי לא הכל נגמר

• הי
    אני מבינה את הפחד שלך לעזוב
    לפעמים צריך לקחת סיכונים בחיים אם זה לא עובד אז לא בכוח
    אני גם פעם חשבתי שזהוא די נגמר
    והחלטתי לשנות את עצמי זה לא היה מהיום למחר ולא בין רגע
    אבל אני יכולה להבטיח לך שנוצרו שינויים לטובה
    וחזרנו לאהוב שימי הכול בצד אל תנסי לשנות אותו
    תשני קודם את עצמךלדבר ברוגע באהבה לא להתפוץץ לידו ולא להתעצבן
    הוא לא עושה משהוא לא נורא אל תעירי לו אף אחד לא אוהב שמעירים להם
    תנסי את זה.....
    ותראי שינוייםםםםם