הריון - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שלןם בנות
    , ב 3 באפריל עברתי הפלה (גרידה), ב 12 במאי קבלתי מחזור ועכשיו כביכול יש איחור של ארבעה ימים. אני אומרת כביכול כי התאריך הקבוע של המחזור שלי השתבש בגלל ההפלה אז אולי הגוף שלי עוד לא הסתגל לזמנים שלפני כן היה כמו שעון שוויצרי מבחינת המחזור. אני בגדול לא מרגישה בהריון מה שבדרך כלל ישר מרגיש אצלי ( חזה נפוח וכואב זה אצלי סימן מובהק). לעשות בדיקה? לחכות עוד כמה ימים? אההה גם שלשום היתה מן הפרשה, כמו תחילת מחזור אבל דימום לא היה.
    כולי תקווה אבל גם רוצה להנמיך ציפיות ולקבל כבר מחזור בשביל לנסות להקלט בסבב הבא.
    מה אתן חושבות?
    תודה ושבת שלום.

11 תגובות
עמוד 1
  • הכל יכול להיות...לא מחייב שיהיו לך את אותן התופעות
    בכל ההריונות ואולי זה סתם איחור, או ההפרשה שהייתה לך
    זה הביוץ...אם הייתי במקומך - הייתי עושה בדיקת הריון!
    מאחלת לך הריון קל ותקין בע"ה!

• בוקר טוב בנות, עשיתי הבוקר בדיקה ביתית, חושבת שחיובי. יצא פס אחד בהיר יותר מהשני ורשום שאם פס אחד בהיר ממש יש לבצע את הבדיקה בעוד 3 ימים, אני פשוט לא סגורה על כמה הוא בהיר.
    אני ממש אוכלת סרטים מעצמי כי לפני שבועיים הייתה לנו חתונה וחינה של גיסי ושתיתי אלכהול בטירוף וגם חמישי שעבר היה לי יום כיף בעבודה וגם שם שתיתי לא מעט יין. אני בחיים הנורמלים שלי לא שותה אבל בעקבות טרגדיה משפחתית ואובדן גדול ויקר למשפחתי לפני כחצי שני היה לי מאוד קשה בכל השמחות האלה וכדי לא להרוס לאלה שכן שמחים אמרתי יאללה אלכהול ישחרר. בקיצור עכשיו אני בסרטים מזה שאולי עשיתי משהו לא טוב להריון אפילו שהוא בחיתוליו. גם הייתי בטיול טרקטרונים בעבודה ביום חמישי וזה גם מפחיד אותי שאולי לא הייתי צריכה להשתתף. אבל באמת שהייתי בטוחה שההריון לא נקלט. היום יש לי שיעור אירובי מאוד מאסיבי בערב ואני כולה 3 שבועות מתאמנת עכשיו גם על זה אני חושבת עם ללכת. אני בסרטים ככל הנראה כי הייתה לי את ההפלה פעם שעברה וכלכך יקר לי לשמור על ההריון. מה גם שהייתי מאוד רוצה שההריון הזה יהיה תקין ןיעבור בשלום המשפחה שלה עוברת תקופה לא קלה ואולי זה האור שבקצה המנהרה.

וןואווו אני כלכך לחוצה. מה עושים???

שבוע טוב,

קאן

• פס זה פס!!!
  • כמו שליבי אמרה פס זה פס
    לדעתי תעשי בדיקת דם זה הכי הכי בטוח
    מחזיקה לך אצבעות

• תוודה לכן על התגובות. אני כלכך לחוצה שאין מילים אפילו לתאר את מה שאני חשה וסתם....
    אין לי מה להתלונן יש לי שני ילדים מקסימים ומדהימים אז מה פתאום כל הלחץ הזה.
    מקווה שיהיו באמת רק בשורות.

• ערב טוב,
    החל משעות הצהריים הןפיעה לי הפרשה חומה. אני כולי בחרדות ממש בוכה כל היום, פוחדת שעוד פעם ההריון כמו קודמו יסתיים בהפלה. אני יודעת שהפרשות חןמות יש בהריון וזה אופייני אבל אצלי זה דווקא לא אופייני. יש לי תור רק ביום שני לרוםאה. מחר אגש לקופה אבקש אולי לעשות בדיקת דם נוספת לראות עם הבטא עלה. אני יודעת שאני אמורה להרגע ולחשוב אופטימי וגם אם יהיה בסוף דימום אז לקחת בקלות אבל אני לא מצליחה.
  • די מום והפרשות בתחילת הריון מאוד שכיחים, זה יכול להיות הפרשות של השתרשות

מקווה בשבילך לטוב, מבינה לליבך , לי היה דימום בשבוע 7 ולא הפסקתי לבכות , בסוף הכל היה בסדר טפו חמסה.

בכל אופן מה שחיזק אותי ותמיד מחזק זה שמה שנועד לקרות קורה, ויש דברים שאין לנו שליטה עליהם אז תנסי להרגע..

מחזיקה לך אצבעות

• מאמי קודם מזל טוב!

אני עברתי הפלה לצערי, והפרשות חומות זה אחד הדברים השכיחים והנורמליים
    לי היה דימום רציני במשך כמה ימים וכאבי תופת
    אני בטוחה שהכל תקין בע"ה

• ערטוב בנות,
    ראשית תודה על התמיכה והתגובות. בכל אופן העתיד כרגע לא נראה ורוד למדי. ההפרשות החומות ממשיכות ובדיקת בטא מיום ראשון הייתה 29327 ובטא נוסף מהיום אומנם עלה אבל לא הכפיל את עצמו , יצא 41408. שוחחתי היום עם הרופאה והיא אמרה שהיא לא אוהבת את הבטא שיצא לי שיצא שליש פחות ממה שאמור. נשלחתי לעשות בטא נוסף ביום חמישי ואז גם נקבע לאולטרסאונד. שבוע שעבר הייתי אצלה והיא נתנה לי כדורים ששים בנרתיק, לאחר ונצפה שק הריון.
    עצוב לי נורא וכואב לי במיוחד בתקופה הזו בחיי שכל משפחתי שקועה בצער ויגון. הרגשתי היום כל היום שאני מתאבלת פשוט לגמרי לא תפקדתי. אבל אני מניחה שזה לא יוכל להמשך ושעלי לקחת את עצמי בידיים וכנראה שזה מה שאעשה ובכל זאת יש לי שני ילדים מקסימים טפוטפו....
    לילה טוב
    קרן
  • היי קרן, אני כ"כ מצטערת לשמוע (לראות)
    אני מאחלת לך בע"ה בקרוב הריון קל תקין ומשעמם לחלוטין
    מלווה בהורמונים, חשקים וכו'

מחבקת אותך

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה