היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אני לא מאמינה אבל אני מקלידה ביד שמאל כדי לעדכן אתכן. חזרנו ממשחקיה אתמול עם הבן שלנו ועייפים מאוד והוא התחיל מה זה להטריף אותנו... וגם נשפך הבקבוק מים של הילד לרצפה ואני יצאתי מהחדר ומה החלקתי...נפלתי על הגב מכל הכח ובלמתי עם יד ימין כדי לא לקבל מכה בבטן או בראש . נסענו לבית חולים...אני בוכה באותו. בעלי כולו דואג מסכן ובהלם ממה שקרה. עשו לי בדיקות ושלחו לאורטופד וחבשו לי את פרק יד ימין כי יש לי מן נקע שם ומיותר לציין שכואב לי הגב התחתון מהנפילה ואח"כ שלחו אותי לחדר לידה כי אני בשבוע מתקדם . חיברו למוניטור ועשו בדיקת דם גם. אח"כ באה הרופאה שעשתה לי אולטראסאונד ואמרה שהוא כבר עם הראש למטה והוא גם בעט לה במכשיר הזה שהחזיק ובדקה על הבטן . החליטה שלא מאשפזת אותי אבל עכשיו אני ממשיכה את המעקב בקופת חולים ויש לי מחר הערכת משקל והיא גם אמרה לבדוק אם חס וחלילה אין הפרדות שליה כי היא לא רואה בגלל שיש לה מסך קטן ויש לי שליה אחורית. מיותא לציין שלא ישנתי טוב בלילה כי לא מצאתי תנוחנ וגם הייתה לי צרבת...סיוט . מחר אני כבר אעשה את כל הבדיקת אז תחזיקו לי אצבעות שהכל יהיה בסדר .
13 תגובות
עמוד 1
וואו מסכנה !!! כמה צרות...
מקוה שהנקע יעבור במהרה ובכללל רפואה שלמה לגבי הכל!
תרגישי טוב
אוי וואי! איזה חוסר מזל
תודה בנות .
אויש.... תלכי לרב. יש רבנים שיכולים להוריד עין.
תקשיבי גם גיסי עשה לנו פעם עין הרע קניתי בחנות טבע מרווה צריך לשרוף אותה מעט ולהסתובב איתה בבית וגם לשטוף את הבית במי מלח זה עזר! תרגישי טוב
אוי מסכנה
תרגישי טוב
ב"ה
אויש מתוקה רפואה שלמה!!! תשמרי על עצמך ועל העובריקו שלך...................
תרגישי טוב
אוי ואבוייי תרגישי טוב מאמוש מחזיקה לך ים אצבעות
כנראה שבבית חולים שלנו אין כזה מסך גדול של אולטראסאונד