תגידו .. זה נכון שאומרים ש.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • שאם יש הרבה בחילות והקאות אז סימן שההריון תקין
12 תגובות
עמוד 1
  • ם זה נכון אז אני צריכה לדאוג

• רופא אמר לך את זה?????
  • זה לא אומר שאם אין בחילות והקאות אז ההריון לא תקין.

אבל כשאני הייתי בהריון, היו לי בחילות והקאות נוראיות, והרופא שלי (מנהל מחלקת נשים בלניאדו, שהוא גם בעצמו מיילד ומנתח, בקיצור עם נסיון רב מאד) אמר לי שאם יש בחילות, זה מעיד שהגוף מתמודד עם משהו חדש שהוא לא מכיר, "מתנחל" חדש, וזה טוב! ולכן בהריון ראשון התופעות יותר חריפות לפעמים, כי זה ממש חדש לגוף.

איך הוא אמר לי, "כשתהיי בהריון 11 ומעלה לא תרגישי כלום בטוח"

כשבכיתי לו שיתן לי משהו להקל על התופעות, הוא אמר שבמצב שלי, אם פתאום בבת אחת מפסיקות התופעות לחלוטין, בלי תרופות אלא טבעי - אז או שמשהו לא תקין, או... שכבר עברתי את החלק הקשה. (בסוף התחלתי להרגיש בנ"א רק בשבוע 15-16)

בקיצור זה לא מחייב לשום כיוון, אבל את יכולה להתעודד שזה נורמלי ומעיד על משהו חיובי.
  • אני לא אומרת שההריון שלך חלילה לא תקין , אבל..............כזאת שטות לא שמעתי מזמן

• יש כאלו שאומרים שזה מעיד על הריון תקין, אבל מאידך יש מלא בנות שלא סובלות בכלל ועדיין הכל תקין אצלן.
    אני סבלתי נורא!!!
    אבל זה עובר!!!
    תרגישי טוב
  • חחחחחחחחחחחחחחחחח רופא אמר לך את זה?
    מה אני אגיד לך...אם זה נכון, אז הילדה שלי לא הייתה צריכה להיות פה היום..
    שטויות כאלה עוד לא שמעתי!

• כן רופא במיון אמר לי את זה אתמול
    אולי הוא ניסה לעודד אותי
  • חחחח
    ככה נראים הרופאים בישראל?!?!? אני בהלם.........
  • שטויות לאמא שלי היו הריונות בלי בחילות והכל היה תקין ובסדר
    זה לא מדד לכלום. הוא רצה לעודד אותך נראה לי

• נראה לי שהכוונה היא שאם חו״ח ההריון היה נופל אז באמת היו מפסיקים לך הבחילות לכן כל עוד את מרגישה בחילות סימן שהוא עדיין קיים.
    זה לא אומר שמי שלא מרגישה בחילות ההריון שלה לא תקין. 
  • יכול להיות שזה מה שהוא התכוון ..
    לא יודעת...

האמת היא שבכל ההריונות היו לי בחילות והקאות
    אולי זה באמת לא קשור
  • אולי הוא ניסה לעודד אותך.
    אבל נראה לי הזוי לחלוטין
    בחילות או חוסר בחילות לא מעיד על תקינות או אי תקינות של הריון.
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה