תסלחו לי שאני חסויה.. - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • היי בנות אני משתתפת פעילה בפורום, צר לי שאני כותבת זאת כחסויה
    אך הייתי מעוניינת לשמור על פרטיותי כרגע , מקווה שאתן מבינות
    בכל אופן רצית לשתף אותכן..
    יש לי בבית ילד/ה אחד/ת אני מנסה להכנס להיריון שני כבר יותר משנה ללא הצלחה בהיריון ראשון לקח לי שנתיים עם טיפולים של 10 חודשים בסוף נקלטתי טבעי.
    חודש שעבר הייתי בטוחה שאני בהיריון היו לי בחילות הקאות רגישות בשדיים כל 2 דקות פיפי ובסוף קיבלתי מחזור ואני פשוט נכנסתי לדיכאון והייתי על סף בכי..
    החודש גם קיבלתי מחזור (שבוע שעבר) ופשוט התחלתי לבכות.. למה למה? אני לא מצליחה להכנס להיריון למה כל כך קשה?
    אני לא רוצה להתחיל עוד פעם עם טיפולים ריצות דאגות אני רוצה פשוט טבעי מה כבר ביקשתי?
    אני כל היום במחשבות כל היום לחוצה חושבת רק על זה.
    אני בקושי מתפקדת בעבודה רק חושבת על זה.
    כולם מסביב שואלים אותי נו מה איתך? יש משהו? אם זה משפחה ההורים שלי של הבעל שכנים חברות כל העולם ואשתו ואני עוד יותר נכנסת למחשבות ולבכי.
    אני כל כך רוצה עוד ילד מה כבר ביקשתי? למה זה כל כך קשה.. ואף אחד לא מבין אותי.
    תודה לכל מי תשבחר לענות לי
27 תגובות
עמוד 1
  • מאמי הכל בסדר! אין לך במה להתבייש ולהסתתר תחת הגדרת החסויה

• איך אני שונאתתת את אלה ששואלים: נו, יש משהו?
    חוסר טאקט!!!!!
    יש לי שתי חברות שנכנסו להריון בטיפולים (שתיהן ילדו בנות) ואחרי 4 שנים של נסיונות הן עברו שוב טיפולים. אחת עם בת והשנייה עם תאומות.
    זאת עם התאומות כבר חשבה שלא תוכל להיכנס להריון ונכנסה טבעי להריון עם בת תוך חודשיים מלידת התאומות. ואחר כך שוב נכנסה להריון תוך פחות מחודשיים עם בת.
    כל הלידות קיסרי ובלידה האחרונה היא עשתה קשירת חצוצרות!!! ממצב של שני טיפולי פוריות!
  • קודם כל זה בסדר שאת חסויה את לא צריכה להרגישה לא טוב עם זה
    דבר שני ראית שאתם יכולים להיכנס ללא טיפולים להריון אין סיבה שזה לא קרה עודפם
    אנחנו חיכינו הרבה יותר מ 10 חודשים ובסוף ניקלטנו טבעי אמנם לא עשינו טיפולים אך אני לא חוששת כי אני יודעת שהכל מלמעלה ושזה הזמן זה יבוא לבד
    אני מבינה את המצב שלך ככ....
    תהיי חזקה..........
  • את בהחלט לא צריכה להתבייש ולהיות כחסויה
    נסיכים שלי אוהבת אתכם....!!
  • אהובה....
    אין לי כ'כ מה להגיד לך חוץ מזה שגם אם תצטרכי 'להתאמץ' קצת בשביל להיקלט זה שווה את הכל בסוף. וכמו שנופקי אמרה, לםעמים כשמשחררים קצת, זה קורה
  • בהצלחה
    מקווה שתקלטי מהר!

לפעמים צריך לשחרר מבפנים וזה בא

• ממוש

• אהובה

• קודם כל, שכולם יקפצו לך!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנשים מעצבנים וחסרי טאקט!!!!!!!!!!!!!!!!!

אני מקווה בובה, שתיקלטי כמה שיותר מהר להריון תקין, ארוך ושיהיה לך רק טוב, תמיד!!!

• אני מצטערת על השאלה אבל את דתייה?
    יכול להיות שאת מפספסת את הביוץ שלך כי אתם שומרים נגיעה? יכול להיות שיש לך ביוץ מוקדם?

• [/url

• "הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
  • אני יכולה להבין איך את מרגישה.
    בהריון הראשון לקח לנו מעל שנה להיקלט (בעזרת איקקלומין).
    אל תשכחי שגם מצבך הנפשי תורם לתחיל ההריון, עד כמה שאת יכולה תנסי להירגע. אולי תיסעו לצימר, בית מלון.
    לי בזמנו מאד עזר שהגדרתי לעצמי יעד, אמרתי אני לוקחת תקופה של חצי שנה (אחרי 8 חודשי ניסיון שלא הצליח), בתקופה הזו, אנחנו מנסים להיכנס להריון ואם לא מצליח אז אני לא מתבאסת ולא לוקחת את זה קשה.
    באמת אחרי חצי שנה הצלחנו.
    מעבר לזה..... אני שולחת לך הרבה חיבוקים והמון אבקת הריון
  • מאמי שלי דבר ראשון להיות משוחררת ולהירגע.
    גם לי לקח שנתיים וחצי להיכנס להריון וזה אחרי הזרעות
    על תדאגי כל דבר יבוא בעיתו ובזמנו. הייתי ממליצה לך ללכת לרופא נשים שלך ולראות איך אפשר להתקדם מכאו. אולי אפשר לנסות לעשות טיפולי הזרעה שזו פרוצדורה בכלל לא כואבת ועם סיכויים גדולים להיקלט יותר מהר. מחבקת אותך חזק חזק ומאחלת לך שחודש הבא תקלטי במהרה

• שיהיה לך בקלות וכמה שיותר מהר.....

[URL=http://www1.glitterphoto.net/]
  • מאמי לי לקח 4 שנים של טיפולים להיקלט להריון, תחשבי שכולםםםם התחתנו אחריי, נכנסו להריון לפני והרבה גם הריון שני ואני- כלום. וכל האנשים סביבי- נו? מה אתכם? מסובבים את הסכין עוד קצת ושולחים אותנו עם דמעות. גם כשנקלטתי עם תאומים ברוך ה וגם אחרי הלידה- אנשים לא שותקים- זה מטיפולים? איך תאומים? וכו׳. אז מה? שידברו המטומטמים. אתם תמשיכו באמונתכם בעזרת ה את תיקלטי בקרוב להריון תקין וארוך.

• הי ממי כתבתי לך מקודם הודעה והיא נמחקה לי
  • בנות את כל כך מקסימות
    אני מנסה להתעלם מהערות של אנשים ופשוט לא להתייחס אבל זה כל כך פוגע ששואלים אותי נו מה אין עדיין היריון כנראה שאתם לא עובדים מספיק קשה
    שונאת שונאת שנכנסים לי לחדר מיטות
    וגולי אני לא דתייה אני מקבלת מחזור כל 30-31 אני גם לא בידיוק יודעת מתי אני מבייצת ועשיתי כבר כמה פעמים מעקב זקיקים.
  • אני מחזיקה לך אצבעות חזק שתקלטי כמה שיותר מהר להריון

• תאמיני לי, כל מי שנכנס לך לחדר מיטות צריך להשתיק ומהר!
    ממש מרגיז אותי לשמוע דברים כאלה!
    איזו חוצפה להעיר לך על דבר כ"כ אינטימי! מה הפלא שאת לא מצליחה להיכנס
    להריון עם כל הלחץ הזה מסביב?!
    דפדפיייייייייייי את כולם!!!! אני בטוחה שברגע שתהיי רגועה נפשית - צ'יק צ'אק את נקלטת!

• תודה

• ב"ה

מתוקה!!
    כל שיש לי לאחל שתקלטי בקרוב מאוד בהריון קל , תקין,עגול ומשעמם ל-9 חודשים
    ותצאי בידיים מלאות.

אני יודעת שזה קשה , תנסי להשתחרר קצת מהלחץ!
    זה בטוח משפיע עלייך ועושה לך לא טוב.

לי לקח 10 חודשים להקלט עם הגדול
    בהריון השני הייתה לי הפלה ורק אחרי 5 חודשים נקלטתי שוב ב"ה וילדתי לא מזמן בן בריא ב"ה!!

סבלנות!
    מחזיקה לך אצבעות

• מאמי קודם כל שולחת לך ים של

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה