היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
אה אתם נוסעים לבד... לא לשכוח חוטיני, גלולות קונדומים אזיקים...
מאמי תעשי חייםםםם!! גם בשבילי!!! ותצטלמי המון :) שתהיה לכם טיסה כייפית ביותר! :)
תהני המון!!!!!!
לא לשכוח חולצה ארוכה לטיסה קררררר
איזה כיף!! תהנו ושתהיה לכם טיסה נעימה
טיסה טובה ומהנה!!
תהנו ותחזרו עם המון חוייות!! [/url
איזה כיף לך!!! וואוווו תהנו ותעשו חיים!
תהנוווווווו!!!!!!!!!!
לאן את נוסעת??? מה פספסתי???
תעשו חיים מגיע לכם!
איזה כיף!!! תהנו
נסיעה טובה
ענבלוש אני ובעלול טסים לקוסטה ברווה ואין מצב שלא דיברנו כל כך הרבה זמן
לא דיברנו מלאאאאא זמן זה לא תקין!!!!! איזה כיף לכם שתיהיה לכם נסיעה טובה ואני ממממממהה זה מקנאה
יפה שלי תהני! קוסטה ברווה מהממת!!!!! בעלך יהנה במיוחד מהנוף
עינב את מכירה אותי חחחחחחחחח דבר ראשון הכנסתי תמונות של הבות לארנק חחחחחחחחחחחחחחח דרכונים כרטיסים טיסה כסף מצלמה הכל בתיק
נראה לי זכרתי הכל
ענבל כשאני אחזור בעה נדבר
טיסה נעימה.. תהנוווו והכי חשוב תחזרו בשלום
תהנוווווווווווווווו המון!!!! ותחזרו בשלום! לא לשכוח: סכין גילוח (שלך) סבון/שמפו/מרכך - שונאת את אלה של הבתי מלון... מסטיקים/סוכריות לטיסה - מאוד עוזר למנוע לחץ באוזניים נעלי הליכה נוחות לטיולים מטען לנייד (במקרה ואת לוקחת) קרם הגנה כובע גומיות לשיער מגבונים - תמיד טוב שיהיו בתיק
ושוב - תהנו ותעשו חיים!
נשאר לך עוד שעתיים (חחח מקודם רשמת מה אני יעשה 3 שעות) תהנווווו טיסה נעימה ולא לשכוח לקפוץ.לברצלונההההה....יוואו בא לי גם תהני גם בשבילנו
תהנו בובה
איזה כיף לכם
מאמווש כנראה תראי את ההודעה רק כשתחזרי.. סעו בשלום ותחזרו בשלום! ובין לבין - תעשו סופר-כיף!!!!!!!
אני יודעת כמה חיכית להזדמנות לנפוש ולנוח! אז יאללללה - לכו תהנו!
תעשי חיים! איזה כיף! מגיע לכם להתפנק!
טיסה נעימה. תהנו תבלו תחזרו הביתה בשלום
ב"ה
איזה כיף!! תעשו חיים! ותחזרו עם כוחות מחודשים.. אני תמיד בעד נופש בלי הילדים לגיוון הזוגיות ולזכור מה שנשאר בלי ילדים.
ווואי איזה כיף לכם מגיע לך אחותי לכי תהני תתפקרי תנצלי את החופשה הזו עד כמה שרק אפשר
הילדות בידיים טובות - את נישאר לך להנות
איזה כיף!!!! תהנו מאוד מאוד!!!! אל תדאגי לילדות הן רק תהננה מזה שההורים שלהם נסעו למלא את המצברים שלהם. אנחנו עברנו את זהלפני כמה חודשים כשנסענו לניו יורק לעשרה ימים. תאמיני לי שהם כל כך נהנו שהיום יהודה אונר לי לפעמים שהוא רוצה שאני אסע לאמריקה עוד פעם.....