היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בוקר טוב בנות.. מתי הפעם הראשונה שהאפרוחים שלכם: - התהפכות בטן גב - התהפכות גב בטן -זחילה -כפיים -מלמול (מהו?) -ישיבה -עמידה -הליכה
תודה
7 תגובות
עמוד 1
אני יענה על מה שאוראלי עושה
התהפכות בטן גב : סביב ה4-5 חודשים - התהפכות גב בטן :סביב ה8 חודשים -זחילה : סביב ה8 חודשים אך שהוא התהפך מהגב לבטן באותו היום הוא התחיל לזחול
ב"ה
אני יענה מה שזכור לי כי לא הכל אני זוכרת אז ככה: התהפכות מהבטן לגב : גיל חודשיים וחצי
באמא שלי לא זוכרת בחודשים
תודה בנות. סליחה שזה כל כך הרבה אבל הייתי חייבת. ילדתי חודשיים אחרי 2 גיסות שלי ולמרות שאני לא משווה בין ילדים, כשנפגשים בשבתות זה קצת בלתי נמנע עם ארבעה ילדים סביב אותו הגיל. הבן של גיסתי בן 9.5 חודשים עושה כפיים, 10 אצבעות, אוכל לבד מבקבוק, לוקח לבד מוצץ מגיל 8 חודשים אבל... לא מתהפך לשום צד ולא זוחל גם והיא כל הזמן משווה ביניהם. זה מציק! אבל רק רציתי לדעת (בערך) איפה אנחנו ממוקמים בטווח.
אירוש גם אני
עינבוש ברור שכל ילד ולפי קצב גדילה משלו. ב״ה הם בריאים 55555555 תאמיני לי בקצב שלהם הם בסוף יעשו הכלללל לבד
עינב. לא להשוות בין הילדים. אף פעם לא!!! דוגמא: השכנה שלי ואני ילדנו בנים בהפרש של 3 ימים. הבן שלה התיל לזחול קום והלתחיל ללכת קודם, אבל עכשיו הדיקטטור שלי עקף הת הבן שלה ובגדול. איזה הסדל בהתפתחות. חבל על העצבים שלך ועל כאבי הלב ותחושות האשמה שמשהו לא "תקין" אצלכם. עזבי....
ולשאלתך: לגבי אורי: - התהפכות בטן גב - 4 חודשים - התהפכות גב בטן - 6 חודשים -זחילה- זחילת גחון 6 חודשים, על 6 9 חודשים -כפיים - 9 חודשים -מלמול - מאז שהוא נולד הוא לא סותם את הפה -ישיבה - 9 חודשים -עמידה - 10 חודשים -הליכה - שנה ו 4 חודשים
לגבי אמילי: - התהפכות בטן גב - כשהיתה בת שבועיים
התהפכות בטן גב - אריאל הפתיעה בתור תינוק והיה לך רפלקס התהפכות מהבטן לגב אז כבר בגיל שבוע.... אפילו אימא שלי הייתה בשוק חחח - התהפכות גב בטן - לא ממש זוכרת...
-זחילה - 9 חודשים
-כפיים - בטיול באילת בגיל 8 חודשים
-מלמול (מהו?) - אריאל ממש כמוני פטפטנית מגיל 3 חודשים מג'ברשת לה בכיף חחחח
-ישיבה - מגיל 4 חודשים עם עזרה מגיל 8 חודשים לבד
-עמידה - מגיל 8 חודשים (כן, כן היא עמדה ורק אחרך כך זחלה!)
-הליכה - בגיל 9 חודשים (ממש לפני שנה!) קנינו לה נעלי צעד ראשון היא הלכה עם יד, התחילה ללכת לבד בלי יד בגיל 11 חודשים