משהו מוזר - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
  • בוקר טוב בנות,
    אני חדשה בפורום,
    אני אמא לשירי בת שנתיים וחצי ואני ובעלי החלטנו שמוכנים לעוד ילד/ה,
    המחזור האחרון שלי היה ב23/5, כך שמחר אני אמורה לקבל מחזור שוב אם אני לא בהריון לפי ה28 יום...
    כבר יומיים אני עם שילשול ובחילות (משעה 3 בבוקר עד הצהרים וזהו)
    האם מישהו חושב שיש קשר בין לזה לבין האופציה שאני בהריון?
    אני מתלבטת בין זה שאולי יש לי קילקול קיבה וללכת לרופא שיתן לי תרופה או לחכות עוד כמה ימים ולעשות בדיקת הריון ביתית...
    מה אתן אומרות
    תודה מקרב לב!!!

לורנה
14 תגובות
עמוד 1
  • קודם כל הכל יכול להיות.
    תעשי בדיקה ביתית או בדיקת דם מחר...
  • אם המחזור שלך סדיר את כבר יכולה לעשות בדיקה ביתית- יש ערכות שמגלות הריון גם 5 ימים לפני האיחור
  • וואו, אני ממש מקווה,
    אני יושבת עם תה קמומיל, מחכה שזה יעבור לא לוקחת תרופות כי אולי יש את הסיכוי שאני כן בהריון, אמנם הפסקנו את הגלולות רק לפני חודשיים פלוס מינוס,
    היה לי ביום שישי שבת סוג של דימומון קטנצ'יק, כמו שמקבלים יום לפני שמקבלים מחזור וחשבתי שאני הולכת לקבל לפני הזמן, ואז לא קיבלתי...אבל אומרים שלהרבה בנות יש דימום קטן גם כשהן בהריון
    אז אתן אומרות ששווה לעשות כבר את הבדיקה הביתית...
    (גם יכול להיות שאני בהריון וגם שיש לי קילקול קיבה בלי קשר... לא?)

לורנה
  • יכול להיות שהדימומון זו השתרשות.
  • וואו, תודה, אתן ממש חמודות,
    יש לי בדיקה ביתית בבית שהיא בתוקף עד 2013 אבל כתוב לעשות את הבדיקה ביום הראשון של האיחור,
    אם המחזור אמור להיות מחר אז לעשות בחמישי?

לורנה
  • אם ממש אין לך סבלנות את יכולה לעשות מחר עם הפיפי של הבוקר. כמובן שעדיף כשיש איחור גדול יותר. אבל כשאין סבלנות אז אין סבלנות (ואני מדברת מנסיון
  • כן, אין הרבה, אני רוצה כבר לדעת... מה לדעת, אני רוצה כבר להיות בהריון,..
    בפעם הקודמת עשיתי יום לפני ויצא לי שלילי, ורק אחרי שבוע יצא חיובי,
    בגלל זה הפעם קניתי את זה שבאים 2
    חחחחח

לורנה
  • תראי בהריון הקודם שלי עשיתי 3 ימים לפני האיחור והיו לי 2 פסים (כי הבעלול לחץ עלי הוא היה בטוח שאני בהריון ואני היתי בטוחה שאני לא... חחחח פעם ראשונה בחייו הוא צדק)
    עכשיו עשיתי ביום של האיחור - לא עם פיפי של הבוקר ועדיין היו 2 פסים (כי התחלתי לחשוד שאני בהריון בדיוק ביום של האיחור - אני בהריון אחרי פוסטינור
  • נראה לי אני אחכה עד יום חמישי... אם תהיה לי סבלנות...
    לורנה
  • בהצלחה בכל מצב

• תודה!!

לורנה
  • הלווואי שזה הריון

• אי אעדכן,
    תודה!!

לורנה
  • תעשי מחר בדיקת דם להריון
    או בדיקה ביתית

מותר ואסור לאכול בהריון והנקה