כתבה חמודה - מה עדיף בנים או בנות - הריון ולידה

היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות), להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
13 תגובות
עמוד 1
  • איזה קטע בדיוק קראתי את זה לפני שנכנסתי לפורום
    [URL=http://www.glittertextlive.com]

• אחלה כתבה
  • קוראת עכשיו, כי אני בפחדים מהבת שעתידה להגיע

• שירן
  • שירן - בואי לעשות בייביסיטר על אמילי. היא כבר תסדר לך בראש מה טוב ומה לא טוב
  • טוב, אחרי שקראתי, גם אם הכתבה נכתבה בהומור... היא נגעה לי בכמה נקודות רגישות... אני מפחדת מבתתתתתתתתתתתתתת

• חחחח שירן - בשביל להשתולל יש את ארי המדהים.
    וגם אני היתי נגד ורוד, וראי זה פלא - כל המלתחה של הטורנדו בורוד בוהק (והרשי לי לציין שהיא נראית מגוחך בורוד כי היא ממש נראית כמו בן שאמא שלו התעללה בו ושמה לו שמלה חחחחח)
    וחוץ מזה - כל חליפות הפוטר של החורף הן של בנים (עם טרקטורים מטוסים מכוניות) והיא עברה את החורף בשלום בחליפות של בנים לא קרה לה כלום!
  • שירני, אין מצב שתצא ילדה חננה עם אמא כמוך

• שירן, גם בר'וש היא סוג של טורנדו, רק עם תנועות אצבעות של נסיכה במסיבת תה.

• אני קוראת ותוך כדי חייבת להגיב - יש מלא סטיגמות שם על בנים ובנות:

1. אני שיחקתי בלגו ורובוטריקים ואף פעם לא במטבטח ובובות

• זה נכון אבל לא לגמרי.
    יהודה שלי הוא ילד חננה לכל דבר, הוא פרופסור מהלך, בחיים הוא לא פתח את הראש, כל דבר שאני מבקשת ממנו הוא עושה מיד, מסודר ומטופטפ עד הסוף וגם כשהוא לא מתנהג טוב ואני אומרת לו שאני מתחילה לכעוס, ישר הוא אומר לי אמא, סליחה, אני לא אעשה את זה עוד פעם....
    אבל חיים........ זה סיפור אחר לגמרי.
    הוא נולד עם בטריות שלא נגמרות אף פעם. פתח את הראש כבר חמש פעמים וכל פעם היה צריך הדבקה/תפרים.
    אני מגיעה לגן ואני רואה אותו רץ, מטפס, קופץ, משתולל, רוקד מה שרק אפשר.
    העיקר לא לשבת ולבנות פאזלים...
    מצד שני, אין עליו בעולם בחיבוקים ונשיקות, הוא תמיד אוהב מכל הלב ממש, הוא תמיד שמח ועליז ומבסוט והכח בסדר וטוב, גם כשהוא נופל ונפצע אחרי שתי דקות הוא כבר שוכח ועובר הלאה.
    ושושי- שאמורה לשחק עם בובות, לא מעניין אותה בכלל, היא משחקת עם מכוניות ומטיסה אותם בכל הבית, היא מטפסת על מה שרק אפשר והכי כיף לה לקפוץ על הספה עם האחים שלה ולהתגלגל איתם על הרצפה.
    הדבר היחיד שאני רואה שנשי אצלה זה כשמחמיאים לה על הסרפן או השמלה שלה, אז היא מתלהבת כולה וקורנת מאושר שמישהו החמיא לה על הבגד..
    זהו.
    גם אני ואחותי מאוד שונות, אני יותר אסרטיבית וקשוחה ועומדת על שלי אבל גם הרבה יותר בכיינית ורגשנית.
    ואחותי אדישה כזו, פחות חמה ולבבית.
    בקיצור, כל אחד שונה וזה מצחיק להגדיר מה עדיף- אם בנים או בנות כי כל אחד יכול לצאת שונה לגמרי...

מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
  • שירן אם תצא לך ילדה חננה אני דואגת באופן אישי להחליף לך אותה

• אמרתי פעם ואגיד שוב
    הבן שלי מזה חננה
    והבת שלי מזה מופרעת תנועות של נסיכה כמו שקרן אמרה
    ואני נהנת מאוווווווווווווווווווווווווווד משניהםםםםם

"הודו לה' כי טוב כי לעולם חסדו"
מותר ואסור לאכול בהריון והנקה