היי לך , נראה שממש עניין אותך משהו שעדיין נמצא בעיצוב הישן שלנו, אז מה דעתך, אומנם אהבנו אותו והוא שירת אותנו נאמנה הרבה שנים אבל השתדרגנו ואנחנו גם ממש מאוהבות בעיצוב החדש של האתר.
מקוות שתהני מהפוסט , זה אותו המוצר רק באריזתו הישנה.
אל תשכחי לבקר גם באתר החדש שלנו כדי להנות מהכלים הרבים שלנו, תוכלי להירשם שם לעדכון שבועי על התפתחות הפיצי שבבטן, לשמוע על הכנסים החודשיים שלנו (שווה ביותר, יש שם גם הגרלות מטורפות),
להירשם לאחת מקבוצות הוואטסאפ שלנו כדי לפגוש חברות למסע או להתייעץ בלייב עם אנשי מקצוע ועוד הרבה הרבה דברים שצריך במסע המטורף הזה של הריון והורות..
הפורומים הישנים סגורים, על מנת לכתוב פוסטים צריך לעבור לפורום החדש
בחרתי לשתף כאן ולא בפורום הורים, כי יש כאן הרבה בנות שהן אמהות ובגילי (20)... מאז שהתחתנתי, כל החברות הטובות שלי התנתקו ממני, ואני מוצאת את עצמי לבדדד יש לי רק את בעלי שאני יכולה לשפוך לו את הלב, והוא עובד כל היום
13 תגובות
עמוד 1
איזה מעליב זה! אני מאוד מבינה אותך.... כנראה שהן כאלה חברות, לא אמיתיות, אם הן מתקשרות רק כשצריכות אותך. תנסי לחפש לך חברות כבר ברמה אחרת - של אמהות צעירות שיהיה לכן על מה לדבר... אולי תתחברי למי שיש לך בסביבה? שכנות? אמהות אחרות בפארק או משהו?
היי מאמי קודם כל תמיד יש לך אותנו, ואותי. המון זמן לא דיברנו!
אני כ"כ מבינה אותך... עברתי תהליך דומה ולקח לי המון זמן להתגבר
אני חייבת לומר לך שגם בגן השעשועים את יכולה למצוא חברות הכל מאוד תלוי בוריאציות... בגיל הילדים, במקום עבודתך וכו'...
בכל אופן דברי איתי!! כמו שהספקתי להכיר אנחנו באותה סירה בהמון מישורים ואת תמיד יכולה גם להתקשר, לפרוק ולשתף
היי מאמי קודם כל תמיד יש לך אותנו, ואותי. המון זמן לא דיברנו!
אני כ"כ מבינה אותך... עברתי תהליך דומה ולקח לי המון זמן להתגבר
אני חייבת לומר לך שגם בגן השעשועים את יכולה למצוא חברות הכל מאוד תלוי בוריאציות... בגיל הילדים, במקום עבודתך וכו'...
בכל אופן דברי איתי!! כמו שהספקתי להכיר אנחנו באותה סירה בהמון מישורים ואת תמיד יכולה גם להתקשר, לפרוק ולשתף
הבעיה שאיפה שאני גרה יש רק זקנים איזה אמהות צעירות ואיזה נעליים חחח שירה איזו ממי את!!!! המון זמן לא דיברנו באמת, שלחי לי הודעה למייל מתי שיש לך זמן
איפה את גרה?
אני מבינה אותך לי זה קרה עם החברות הרווקות שהתנתקו גם אני בחופשת לידה ומבאס להעביר אותה לבד אני מאזור ירושלים מאיפה את?
באמת מעליב ומבאס. אני אגיד לך תאמת שאחרי הצבא גיליתי שכמעט כל החברות שלי לא אמיתיות כמו שחשבתי ואז הבנתי שעדיף כמה בודדות מאשר הרבה אבל צבועות. ויש לי כרגע חברה אחת שהיא מהתיכון איתי ואף פעם לא עזבה אותי ויש לי הרבה בעבודה כרגע אבל אני יודעת שהן לא יהיו ממש בקשר כשאלד. אמא שלי ואחי גרים בעיר אחרת והחברה היחידה שסיפרתי לך גם. פה בעיר אין לי אף אחד. אז תארי לך שחוץ מבעלי לא היה לי אף אחד כשילדתי ואפילו שום עזרה עם התינוק. אני מבינה אותך מאוד. יהיה בסדר..איכשהו התרגלתי והתחלתי כבר לראות הכל בצורה שונה ולנסות לא לחשוב אל זה..עכשיו את תעברי את התקופה הזאת של הבאסה עם החברות ואח"כ יהיה בסדר. מה שכן, אני לא הייתי הולכת לחתונה של חברות כאלה ויש לך תירוץ טוב שאת לא רוצה להשאיר תינוקת כזו קטנה. אני מזמן הבנתי שלא צריך לעשות יותר מדי לאנשים כי לרוב אף אחד לא יחזיר לך אותו דבר ולא יקריב מעצמו כמוך.
איפפה את ג
איפפה את ג
אני ממש מבינה אותך מאמי. אני גם התנתקתי מרב החברות בגלל שהתחתנתי צעירה (18.5) והתחומי ענין משתנים וכמעט ואין לי חברות היום. וזה באמת מאוד קשה ומעצבן שאין עם מי לדבר ואת מי לפגוש ולצאת לטייל קצת עם הקטנות.
בננות, אני אשאיר את נושא המגורים חסוי
גם אני מאוד שיניתי את החברות שלי. החברות שלי מהתיכון כבר כמעט ואין לי קשר איתן ויש כאלה שניתקתי איתן קשר בעצמי מכל מיני סיבות. מצד שני, מצאתי בסביבתי חברות חדשות שנמצאות בערך באותו מצב משפחתי כמו שלי ואיתן אני יוצאת לקניות, לגינה עם הילדים, מדברת איתן בטלפון בערבים וכדו'.
מירי, אמא לשלושה מדהימים!!!
מבינה אותך... גם אצלי זה ככה. התחתנתי בגיל 20 וקצת וכל החברות שלי או שהיו נשואות או שהיו עסוקות בעבודה ובלימודים שלהן ולא הכי היה יוצא לנו להיפגש ולדבר.
ואנחנו פה בשבילך... אם תרצי, גם לא בוירטואלי [URL=http://www1.glitterphoto.net/]